Koja je pravilna duljina noktiju na muškarcu?

Što kraće bez ozljeđivanja.

Dopustite mi da kažem da nokte možete držati koliko god želite. To je tvoje tijelo. Navest ću razloge za svoj prijedlog, ali moji se razlozi ne odnose nužno na vas, a ako imate duge nokte, neću vas zvati zlobnim imenima. Radi što god želiš.

Iz praktičnih razloga mislim da bi većini muškaraca najbolje poslužili držeći nokte na prstima što kraće, dovoljno kratke da na vrhu nema "bijelog" dijela, a ako postoji, to je i najmanji djelić.

To je tradicionalno za muškarce bila norma jer je fizički rad općenito domena muškaraca, a dugi nokti ometaju fizički rad. Iako nisam ljubitelj rodne uloge, činjenica da su kratki nokti praktičniji ostaje slučaj i dovoljan je razlog da se u skladu s tim dotjerate.

Moj glavni razlog za preporuku kratkih noktiju je, međutim, seksualni. Ako ste strejt muškarac i ručno ćete ugoditi svojoj ljubavnici, dugi nokti na noktima riskiraju je da je prerežete s unutarnje strane. To će joj biti neugodno, riskira infekciju i nudi sve loše vrijeme. Zašto riskirati kad je rješenje par škare za nokte?

To se, usput, jednako dobro odnosi i na lezbijke. Postoji stara šala - „Kako to zovete lezbijkom s dugim noktima? Singl." Iz istog razloga muškarci bi trebali držati kratke nokte.

Očito je da ako nikome nećete digitalno ugoditi, a vašu profesiju i hobije ne ometaju dugi nokti, gore navedeno ne vrijedi za vas. Ljudi bi vas mogli čudno gledati jer se ne držite svoje rodne uloge, i to će biti dosadno, ali teško da će biti razlog za promjenu ako biste više voljeli duge nokte. Radi ono što voliš.

Posljednje ažuriranje 17/01/2021

Komentiraj