Koja je najbolja tableta za seks u Indiji?

Sve je veći fenomen da se kod svih zdravstvenih problema prepisuje tableta. Prehlada, blaga glavobolja, općenito osjećajući se kao da vas muti i osjeća, sve dolazi u kompletu s tabletom koja će vas izbaciti iz nje. Seks onda nije iznimka. Sve češće nalazimo kako mladići, bez očitog većeg seksualnog problema, uzimaju droge namijenjene onima koji pate od erektilne disfunkcije. Da stvar bude gora, rijetko tko shvaća negativne posljedice takvog samoliječenja. Privremeni poticaj u njihovom seksualnom učinku može ugroziti njihov dugoročni wellness.

Šira slika

Generacija brze hrane polako zaboravlja ljubav na ljubav i pretjerano ovisi o lako dostupnim lijekovima kako bi podstakla svoj seksualni život. Ali istina je da lijek ne uzrokuje automatsku erekciju. Da bi bila učinkovita, potrebna je mentalna i taktilna stimulacija te angažman u predigri.

Kamasutra je predložio mnogo načina kako potaknuti želju i performanse za seksualnom srećom. Bio je dovoljno inovativan da dođe do sedam različitih načina ljubljenja, osam vrsta dodira, četiri metode milovanja tijela i osam zvukova koji se mogu ispuštati tijekom seksa i predigre.

Kako lijekovi namijenjeni kašnjenju ejakulacije ili ispravljanju erektilne disfunkcije mogu zamijeniti vezu koju ljubavnici osjećaju kada se dodiruju, ljube, maze i brinu jedni za druge?

Iako prekomjerna upotreba bilo kojeg lijeka uvijek dolazi s rizicima ili nuspojavama, prekomjerna upotreba Sildenafila može dovesti do niza ozbiljnih nuspojava kao što su ovisnost o lijeku, glavobolja i vrtoglavica.

Preobrazba slike

Ljudi se i dalje oslanjaju na klišeiziranu 'macho' sliku, a mnogi se muškarci ponašaju kao da im se mozak nalazi ispod pojasa. Mnogi pogrešno vjeruju da će, ako uzmu tabletu, imati bolju izvedbu. Samo jedan neuspjeh u spolnom odnosu (što je sasvim normalna pojava) može ih dovesti do pogrešne upotrebe lijeka za erektilnu disfunkciju. Ako poboljšaju svoj životni stil, riješe se zabluda, promijene prioritete i poprave na svom stavu, velike su šanse da takvi lijekovi nikad ne bi trebali.

Pravi razlog

Da biste bili seksualno sretni, jedan od sljedećih razloga mogu biti vaši razlozi za povremeni neizlazak:

- Prejedanje i pretilost

- Zlouporaba alkohola, dima ili droga

- Krivnja za izvanbračnu vezu

- Pritisak za nastup s izvanbračnim partnerom

- Prekomjerni posao

- tjeskoba i napetost

- Nedostatak vježbe

- Problemi u vašem seksualnom životu također mogu biti nuspojave određenih bolesti i poremećaja. U takvim se slučajevima oslanjanje na erektilne lijekove može samo pogoršati. U puno slučajeva,

dijabetes ili srčani problemi otkrivaju se kad se osoba požali na 'seksualne probleme'.

- Ponekad lijekovi koji su namijenjeni ispravljanju poremećaja remete normalno spolno funkcioniranje što dovodi do problema s disfunkcijom. Na primjer, poznato je da diuretici, antihipertenzivi i antikonvulzivi itd. Imaju negativne učinke na nečiji spolni život. Kako svijest raste, liječnici su sada oprezni tijekom same faze izdavanja recepta. Razna se istraživanja provode kako bi se proučila veza između ovih lijekova i nečijeg spolnog života.

Kad je zapravo potrebno

Lijekovi za erektilnu disfunkciju mogu biti privremeno potrebni za obnavljanje interesa. Nemogućnost dobre erekcije kod mladića uzrokuje nepotrebnu tjeskobu i napetost, a u ekstremnim slučajevima može dovesti i do samoubojstva. Jedini slučaj kada su lijekovi korisni (među normalnim odraslima) je vratiti im samopouzdanje i pokazati im da "mogu" dobiti erekciju. Nikakva količina droge ne može pomoći paru da postigne seksualnu sreću. Ključ leži u rješavanju međuljudskih razlika, vjerovanju u ravnopravno partnerstvo i brizi za međusobne želje.

Važno za razumijevanje: -

Jedna važna nuspojava lijeka je vraćanje normalne sposobnosti nakon prestanka uzimanja lijeka. Ova se nuspojava ne spominje u receptu, pa čak ni u udžbenicima medicinskih knjiga. Jednostavno rečeno, to znači da osoba ne nastavlja s normalnim radom nakon što prestane uzimati tabletu. Nikad nisam koristio nijedan lijek, a moji klijenti kažu da sam rockstar. Medicina nije jedina opcija.

Razmisli o tome!!

Hvala

Posljednje ažuriranje 12/01/2021

Komentiraj