Koja je najbolja i sigurnija ajurvedska tableta u Indiji / Mumbaiju za povećanje seksualne moći muškaraca?

Ako si možete priuštiti, pokušajte Asmidev Musli Premium kapsule or Biljni čaj Asmidev. Iako malo skupi, ali ovo su najbolji i najsigurniji ayurvedski lijekovi za povećanje seksualne moći muškaraca koji su dostupni u Indiji, a očito i u Mumbaiju.

Ja sam razvedena a supruga se od mene razvela zbog nemoći. Optužila me da joj uskraćujem seks koji se dogodio uglavnom zbog mog problema s erektilnom disfunkcijom.

Prije nisam bio ovakav. Kad smo se vjenčali 2013. godine, dvije godine sve je bilo u redu. Svidjeli smo se i imali smo sjajan seksualni život. Postupno smo s vremenom postali zauzeti svojim profesionalnim životom, a seks, ljubav i sl. Počeli su se vraćati natrag.

Po zanimanju sam programer, a supruga je bila voditeljica marketinga ugledne tvrtke za FMCG. Moj je uglavnom bio sjedeći posao koji je zahtijevao duge sate kodiranja i ovaj neaktivni način života počeo me koštati zdravlja ..

Prvo što sam primijetio da mi je erekcija počela slabiti, a čak i ako bih mogao postići čvrstu erekciju, začas bih je izgubio. Ponekad bih izgubio erekciju bez ejakulacije tijekom seksa.

Zbog zauzetog načina života rijetko smo imali priliku za seks, možda 3-4 puta mjesečno, pa sam pomislio da je to zbog manje učestalosti seksa jer imam ovaj problem.

Planirali smo odmor u prekrasnom brdovitom odmaralištu kako bismo imali malo vremena za sebe i obnovili strast. Nikad nisam pomislio da će se ovo pretvoriti u katastrofu u nastajanju. Ubrzo sam shvatio da mi se erektilno zdravlje toliko pogoršalo da tijekom odmora uopće nisam mogao seksati sa suprugom. Ni jednom nisam dobio erekciju!

Prošao sam puno tretmana, ali ništa nije donijelo rezultat. Razočarana mojim ED-om, moja je supruga počela viđati svog kolegu u svom uredu i znajući to odlučili smo se razići. Odlučila se razvesti od mene na temelju poricanja seksa zbog moje nemoći.

Nakon što sam se odvojio od nje, stupio sam u kontakt sa svojim studentom koji se zaljubio u mene. Još uvijek nije bila udata i s njom sam podijelio sav svoj problem. Bila je nekako vrlo razumljiva u moje probleme i postupno smo se približavali.

Počeli smo razmišljati o braku, ali prvo sam htjela izliječiti ED, prije nego što sam nastavila novu vezu. Budući da sam već bio razočaran liječničkim tretmanima, odlučio sam isprobati ayurvedske tretmane. Ranije nikada nisam vjerovao alternativnoj medicini, ali toliko sam očajnički želio izliječiti ED da sam mu odlučio dati priliku.

Počeo sam se istraživati ​​o svim ayurvedskim lijekovima za ED koji su na tržištu dostupni od strane poznatih marki. Istraživao sam o njihovim sastojcima, kliničkim nalazima o njihovoj učinkovitosti i savjetovao se s nekoliko poznatih liječnika ayurvede. Na temelju njihovih prijedloga počeo sam isprobavati 3-4 lijeka poznatih robnih marki jedan po jedan.

Od svih Ayurvedskih lijekova koje sam probao, najviše sam profitirao Biljni čaj Asmidev. U roku od 15 dana korištenja vratio mi je erekciju u normalu. Također mi je poboljšao izdržljivost i donio bolju kontrolu nad ejakulacijom.

Međutim, postojao je jedan mali problem s ovim biljnim čajem. Zbog svog užurbanog uredskog rasporeda ponekad bih ili zaboravio ili ne bih našao vremena za njegovu pripremu. Tada sam prešao na njihov Musli Premium kapsule koju sam smatrao jednako učinkovitom i prikladnijom za nošenje i uporabu gdje god idem.

Sada je moj život bolji nego ikad i, planiramo se vjenčati. Sada se ne kajem zbog razvoda jer imam razumljivijeg životnog partnera koji me neizmjerno voli i podržava me u najgoroj fazi mog života.

Što se tiče vašeg pitanja, potpuno sam zadovoljan rezultatima biljnog čaja Asmidev i kapsula Musli i preporučio bih vam da ih jednom probate. Prošla je gotovo godina dana otkako sam ih počeo koristiti, a do danas nisam doživio nikakve nuspojave. To je 100% biljno bilje i sa vlastitim iskustvom mogu sa sigurnošću reći da su ovo možda najbolji ayurvedski lijekovi dostupni u Indiji (također Mumbaiju) za povećanje seksualne moći muškaraca.

Posljednje ažuriranje 08/12/2020

Komentiraj