Koja je dobra vegetarijanska prehrana za šest trbušnjaka?

Vrijeme je za rješavanje jednog od najvećih pitanja koja mi svakodnevno postavljaju

Koja hrana učinkovito sagorijeva masnoće i daje vam paket od 6 paketa koji ste oduvijek željeli?

Mnogi od vas pitali su me o najboljoj hrani koja je dostupna za dobivanje šest pakiranja. To je često pitanje, premda i teško. Ali ako želite moja dva centa, osobno bih napravio salatu od dolje navedenih sastojaka. Uz to, morate upamtiti pravilo za bilo koju postavljenu prehranu. jedi ga puno. Možda vam se čini jednostavno, ali bili biste zapanjeni koliko ljudi naizgled ne uspije registrirati ovaj važan korak. Ako se držite plana i redovito jedete ovu 'Goranovu salatu', dobrobiti bi se mogle pokazati astronomske. Riješit će se kolesterola, prekomjerne težine i tekućine koju nosite, kao i povišenja visokog krvnog tlaka. Što je najvažnije, možda na kraju dobijete onu zloglasnu sjajnu šestaricu. Uživati ​​!!!

Cikla.

Pospješuju metabolizam i protok žuči, što je vrlo važno za sagorijevanje masti. Željeza i folne kiseline ima u izobilju u repu, a smanjuju razinu masnoće u krvi. To se postiže ne dopuštajući mu da se smjesti unutar krvnih žila. Nije loša ideja pomiješati repu s limunom jer vitamin C potiče performanse željeza.

Celer

Zbog visokog sadržaja esencijalnih (vrlo zdravih!) Ulja, celer ubrzava probavu i bazalni metabolizam u tijelu. Uz to, celer sadrži i kalij koji potiče izlučivanje tekućine iz tijela.

Đumbir

Đumbir sadrži velik broj esencijalnih ulja koja potiču rad jetre, a time i razgradnju masti te poboljšava izlučivanje štetnih tvari iz tijela. Enzimi đumbira također pospješuju probavu.

Kiseli kupus

Kiseli kupus sadrži velike količine vitamina C, čiji su učinci na sagorijevanje masti dobro utvrđeni., Također je bogat mliječnom kiselinom koja je važna za regulaciju prirodne flore u crijevima. Isto kao i đumbir, kupus pospješuje probavu i izlučivanje štetnih tvari iz tijela.

Pokazati

Da, čim ga pojedete, on povećava temperaturu jezgre, stimulirajući tako cirkulaciju krvi i otvara pore vaše kože. Sve to ubrzava razgradnju masti. Hrana koja djeluje slično također su curry i čili, a svi su ti začini zdraviji od soli (koja zbog natrija zadržava vodu u tijelu).

Uživajte u ovoj svježe napravljenoj salati, a hvala mi kasnije.

Zdravoj tebi

Posljednje ažuriranje 04/01/2021

Komentiraj