Kakva razočaranja imaju muškarci zbog internetskih stranica za upoznavanje?

Općenito:

  • Skup raspoloživih žena u prosjeku nije toliko atraktivan, mlad ili fizički spreman koliko bi željeli. Stanovništvo internetskih spojeva u prosjeku u najboljem slučaju izgleda prosječno (duh).
  • Žene često objavljuju zastarjele ili obmanjujuće fotografije ili informacije, posebno o dobi, težini i građi, a ponekad čak i prethodnim brakovima ili djeci, tako da prvi osobni spoj može biti razočaravajuća provjera stvarnosti.
  • Mali postotak najatraktivnijih žena (sudeći prema njihovim profilnim slikama) dobiva ogromnu većinu zahtjeva za komunikaciju, namigivanja, gurkanja itd., Pa je njihova stopa odgovora neizbježno vrlo niska.
  • Postoji temeljna demografska neravnoteža u tome što ima previše mladih muškaraca i nema dovoljno mladih žena, s obzirom na to da većina muškaraca želi izlaziti sa ženama mlađima od sebe, a žene su obično otvorenije za sastanke sa starijim muškarcima nego s mlađima.
  • Općenito, to znači da kako bi se maksimizirali odgovori na njihovu komunikaciju, mladići moraju biti otvoreni za žene koje su starije, razvedene, odvojene, imaju dijete iz prethodne veze itd.
  • Kao i u izvanmrežnom svijetu, muškarci moraju inicirati veliku većinu komunikacija ili indikacija interesa, te moraju slijediti stvari s razinom samopouzdanja kako bi se predstavili na način koji privlači žene.
  • Za muškarce koji dolaze iz okruženja visokog obrazovanja često su iznenađeni da je većina žena na stranicama za sastanke slabije obrazovana (imajući na umu da samo nešto poput 25% odrasle populacije SAD-a ima diplomu ili više).
  • Iako na glavnim web stranicama za upoznavanje ima milijune ljudi, što finije narežete stvari, počnu se pojavljivati ​​vitkiji dijelovi - a web stranice s foto osobama potiču smiješnu razinu izbirljivosti. Ovo je jedna od onih situacija "Tiranije izbora". (eHarmony se razlikuje po tome što ne možete pregledavati bazu podataka; on vam podudara.)
  • Sigurnost je glavna briga mnogih žena koje koriste internetske stranice za pronalazak partnera, pa je uobičajena praksa da se za prvi sastanak dogovori dnevni sastanak na javnom mjestu, poput kave u Starbucksu. Ovo može biti pravi užitak u usporedbi s tipičnijim prvim spojem koji uključuje večeru, piće noću itd.
  • Značajan broj profila vrlo atraktivnih i / ili koketnih žena doista su nigerijske prevarante.

Ništa od ovoga nije namijenjeno kritiziranju žena kao grupe, BTW. Muškarci su jednako krivi za lažno predstavljanje na mreži, a sličan je popis zamjerki za žene koje koriste internetske stranice za upoznavanje.

Posljednje ažuriranje 01/12/2020

Komentiraj