Kako učiniti da ja (frajer) prirodnije i sigurnije izgledam ženstvenije

Prema mom iskustvu kao androginog tipa, zaista je pozitivna stvar ulagati u japansku kadu i početi se svakodnevno kupati kao dodatni higijenski korak. Svoje sam kupila na Amazonu za oko 70 dolara.

Postoje koraci koji uključuju ovu vrstu kupke, poput rezanja noktiju i noktiju na nogama prije, također brijanje stidnih dlačica, ispiranje nosa i usta i tuširanje / šampon neposredno prije, jer je ideja zakoračite u čistu vodu i već budite potpuno čisti / nema mjesta za skrivanje nečistoća od bakterija, a tada kupka stvara dodatnu higijensku fazu izvan onoga što tuširanje ili kupka same po sebi mogu postići. Prethodnim tuširanjem, brijanjem i šišanjem noktiju, voda za kupanje također ostaje čista i ne prlja se, pa tako tijelo postaje izuzetno izuzetno čisto.

Za mene je ovo jako korisno jer u kupku mogu dodati malo vitamina C i magnezijeve soli, tako da moja koža postaje stvarno dobro tretirana. Također, prema mojem istraživanju, magnezij se apsorbira kroz folikule dlake, pa čak imam i percepciju (iako mu se ne želim vjerovati) da to "isključuje" neke moje neželjene dlake na tijelu. Dlaka na licu sada mi je zasigurno svijetla na licu, a da bih izgledala čisto ne moram koristiti ni ravnu britvu. Jednostavno ga mogu zujati električnim brijačem (koristim ManScaper 2.0) i ostaviti malo otpadaka, ali mekoća moje kose čini je jedva vidljivom na mom licu - mislim da to ima veze ne samo magnezij, ali i sposobnost kupke da mi očisti folikule i pore.

Još jedna prednost ove posebne kupke za pročišćavanje (koja se u islamu naziva ghushel) je ta što iz nje izlazi nečistoća iz kože, pa se riješi tog sivog tona u području moje brade, a ja ću zadržati svoju dječačnost / mladoliko svježeg lica iako imam 30 godina. To je prilično lijepo, ali i važno za mene jer je moja priroda vrlo intenzivna vječna mladost i vjerojatno se ne bih mogao snaći mentalno, ako bi mi cijelo lice postalo sijedo i posrnulo. Smiješno je što mi je prijatelj u srednjoj školi predvidio da ću i dalje zadržati svoju mladolikost u ovoj dobi, a onda sam otkrio tu stvar i tako je i imam.

Zašto sve ovo spominjem, btw, zato što je po mom mišljenju najbolji način da se učinim nešto ženstvenijom samo postati vrlo čist i higijenski. Djevojke / žene općenito imaju prilično čist izgled u usporedbi s muškarcima kose s testosteronom, pa ako mi kao ljudska bića (bilo muškarci ili žene) razvijemo to vrlo visoko higijensko stanje, po mom mišljenju to stvara lijep androgini efekt. Poput mene, osjećam da pošto sam vrlo duboko higijenska, poštujem svoju žensku stranu, a opet i dalje postajem svoje muško ja.

Dok ako sam pokušala stvoriti lažnu ženstvenost kroz slojeve šminke kako bih prikrila bradu ili nešto slično, onda po mom mišljenju to zapravo nije toliko autentično.

Posljednje ažuriranje 13/12/2020

Komentiraj