Kako SwolGenix XL stvarno djeluje?Artboard

"SwolGenix XL (Recenzije za muško poboljšanje), nuspojave i cijena ”?.

"Kako djeluje SwolGenix XL?

SwolGenix XL radi na povećanju samopouzdanja kod muškaraca povećanjem njihove izdržljivosti. Djeluje na stvaranju ogromne količine krvi u regiji penisa. Ovaj proizvod ima mnogo snažnih sastojaka koji su poznati po povećanju protoka krvi. To znači deblje, tvrđe i jače erekcije u roku od samo nekoliko sati. To je također jedan od najboljih proizvoda za poboljšanje libida koji dovodi do savršenog odnosa.

SwolGenix XL pojačava testosteron za rješavanje problema poput manjeg interesa za seks, nizak libido, preuranjena ejakulacija, erektilna disfunkcija. Povećava erektilno funkcioniranje tijela. Sadrži potpuno prirodne tvari koje vas mogu učiniti snažnima i uspravnima. Smanjuje razinu umora u tijelu i održava vas energičnim cijeli dan ”.

"SwolGenix XL (muško poboljšanje) recenzije, nuspojave i cijena"?

"Aktivni sastojci:

Tvrtka je uložila puno truda u proizvodnju ovog proizvoda. Klinički je testiran i dokazano je najbolji ekonomski dodatak za povećanje razine testosterona. Sastoji se od potpuno prirodnih sastojaka koji su:

  • Horny Goat Weed: To je biljka koja pomaže u povećanju protoka krvi i poboljšanju spolne funkcije. Liječi impotenciju i nenamjernu ejakulaciju. Također se koristi za pobuđivanje seksualne želje pružajući energiju da duže ostane teže.
  • Maca korijen: Maca vraća razinu libida i podržava zdrav seksualni nagon. Povećava zdravu razinu testosterona koja povećava energiju, izdržljivost i vitalnost.
  • Ginseng: To je biljka za koju se vjeruje da potiče energiju, snižava razinu kolesterola, potiče opuštanje i upravlja erektilnom disfunkcijom. Smatra se sredstvom za povišenje energije.
  • Ekstrakt sjemenki piskavice: To je ljekovita biljka koja ima brojne prednosti jer pomaže u poboljšanju spolnog života i reproduktivne funkcije povećavajući libido, seksualne performanse i razinu testosterona u muškaraca.
  • Tribulus terrestris: Povećava izdržljivost, libido i spolnu funkciju kod muškaraca i popravlja oštećeno mišićno tkivo. Također poboljšava izgradnju mišića, izdržljivost i izdržljivost. Poboljšava raspoloženje i omogućuje tijelu da izgradi čistu mišićnu masu.
  • L-Arginin: To je aminokiselina koja pomaže u stvaranju proteina. Opušta krvne žile i pomaže u zdravom protoku krvi u arterije penisa što je neophodno za normalnu erektilnu funkciju.
  • Bor: Pomaže poboljšati protok krvi što doprinosi zdravoj spolnoj funkciji, a također pomaže u održavanju testosterona u tijelu".

Posljednje ažuriranje 09/01/2021

Komentiraj