Kako smršaviti 10 kg kilograma u roku od mjesec dana samo hodajući

[ETA veljače '19.: Izgubio sam oko 105 kilograma od siječnja '16., Ali iz bilo kojeg smiješnog razloga Quora mi ne dopušta da to koristim kao vjerodajnicu. Sad me muči da ovom odgovoru dodam vjerodajnicu, pa evo je. [očni vez]]

Rachel - ne možete izgubiti toliko kilograma u mjesec dana samo hodajući. Morate istovremeno paziti na prehranu.

Ako ste jako debeli i u formi - započeo sam sa 151 kg na 5′11 ″ i tako sam izvan forme hodao jedva preko 1000 koraka dnevno - tada možete izgubiti 10 kg ili čak više hodajući koliko god možete I prelazak na zdravu prehranu. Izgubila sam 14.5 kg tog prvog mjeseca.

Ako imate samo 10 kg za izgubiti, onda vjerojatno niste previše debeli i možda nećete biti pretjerano u formi. Puno hodanja i zdrava prehrana (puno voća i povrća, malo nemasnog mesa, bez prerađene hrane ili aditiva itd.) Omogućit će vam da izgubite kilograme, ali vjerojatno ne tako brzo. Ako hodate koliko god možete (ako vam je vrijeme, na primjer, ograničeno), možete pojačati vježbu trčeći - čak i nešto poput 100 koraka, zatim 20 koraka trčanja, ponovite, pomoći će - ili hodajući s ručni utezi ili dok nosite ruksak s malo težine, pružit će vam više treninga u istom vremenu. Ali bez obzira što radili, moje je iskustvo što manje morate izgubiti, to ćete sporije gubiti, čak i ako sve radite kako treba. Nakon što sam tog prvog mjeseca, prije godinu i pol, izgubio 14.5 kg, u posljednja četiri mjeseca izgubio sam samo 4.5 kg.

Da, postoje dijetalne dijete ili radikalni planovi vježbanja koji će vam „istrgnuti“ masnoću, ali ne možete ih držati zauvijek, a čim postignete svoj cilj i vratite se starim navikama, masni kilogrami odmah će se vratiti. A vjerojatno će povesti i neke njihove prijatelje. : /

Gubitak masnog tkiva i ulazak u formu dugoročni su ciljevi i zahtijevaju dugoročno razmišljanje i dugoročne planove. Poboljšajte svoju prehranu, hodajte koliko god možete, pojačajte je koliko god je potrebno trčeći ili nekim utezima, a masnoća će se s vremenom skinuti. To može biti frustrirajuće, ali imajte na umu da što sporije masnoća odlazi, to je veća vjerojatnost da će ostati i dalje.

Najbolji od sreće!

Posljednje ažuriranje 27/11/2020

Komentiraj