Kako slijediti keto dijetu

Zamislite osjećaj ...

Buđenje, stupanje na vagu i shvaćanje da ste upravo postigli još jedan cilj mršavljenja ...

Upravo mi se to dogodilo.

Ali istina je da sam probao na desetke drugih dijeta, ali nema ničega poput keto dijete.

Pa kako to funkcionira? Razgovarajmo o tome

Istinita priča: Prije otprilike 2 godine bila sam kada sam se prvi put upoznala s keto dijetom. Nakon što sam sve čuo, navukao sam se i nestrpljivo pokušao. Ali ono što sam primijetio je da, ako to ne napravite na pravi način, nuspojave su bile strašne. Od glavobolje do točke kad sam mislio da će mi mozak eksplodirati, masivne bolove u trbuhu i mučninu. Keto gripa je također bila gruba prema meni. Popis se nastavlja i nastavlja, da budem iskren, bio je užasan.

Ali nakon nekoliko dana, odlučio sam to još pogledati. Počeo sam se pridruživati ​​zajednici (besplatna facebook grupa) u kojoj sam naučio ispravne načine pristupanja keto dijeti.

Pa se možda pitate, što sam učinio? Pa, prvo bih vam preporučio da se pridružite zajednici istomišljenika.

VISOKO preporučujem da se pridružite našim besplatnim Facebook grupama ovdje. Ova je skupina nevjerojatna. To je pozitivna skupina ljudi koji svi žele podići jedni druge.

Dalje sam počeo: smanjiti unos ugljikohidrata i povećati potrošnju zdravih masnoća. To je omogućilo mojem tijelu da počne sagorijevati masnoće (bez glukoze koja prolazi kroz vaše tijelo). Jednom kada se stupnjevi ketona u krvi povise do određene točke, formalno dolazite do ketoze.

Zatim sam točno pronašao što jesti i zašto trebate jesti ovu hranu.

  • Uz popis onoga što trebate jesti uđite u trgovinu i odmah zatvorite oči na sve grickalice jer imate stvarni popis. Idite na tjedan dana, uzmite što vam treba i otiđite. Brzo i jednostavno.

Tada samo trebate slijediti te jednostavne smjernice i bit ćete na putu!

Ali, lagala bih kad bih rekla da je to sve. Zapravo postoji puno više.

Zbog toga se morate pridružiti zajednici u kojoj možete dobiti odgovore na svoja pitanja i naučiti kako to učiniti na pravi način. Pridružite se grupi ovdje

Također kada se pridružite našoj grupi, poslat ćemo vam 2 BESPLATNE knjige. Ove knjige uključuju:

  1. Kako započeti keto dijetu
  2. 60+ Keto prijateljskih recepata

Tako ćete za tren biti spremni.

Završne napomene: Uspjeh ostavlja tragove. Glupo je pokušavati sve raditi sami. Vaše je vrijeme najcjenjeniji resurs, a ako pokušate sve napraviti sami, izgubit ćete puno toga. Vidimo se u grupi 🙂

Posljednje ažuriranje 04/12/2020

Komentiraj