Kako se nositi s gunđanjem želuca kada radite isprekidan

Treba vam 3 do 5 dana da se vaše tijelo navikne na novu rutinu. Drži se.

Dva puta: odvratite pozornost i popijte toplu vodu.

Ako se doista više ne možete držati, uzmite žlicu kokosovog ulja. Manje je od 55 Kcal i neće poremetiti vaše posti.

Ono što će ulje učiniti je podmazati crijeva, ubiti gljivice itd. I možda vas poslati u WC.

Dok ovo pišem, ležim u krevetu prvog dana svog isprekidanog posta nakon nekoliko mjeseci. Zimi se ne posti. Proljeće je najbolje vrijeme, ali Ranije ove godine započinjem u pepelnicu . Imam još 4 sata prije nego što uspijem prekinuti post. Učinit ću to sa žlicom kokosovog ulja. Proći će još sat vremena prije nego što pojedem. Dakle 17: 7

Drži se! Vrijedno je toga.


UREDI

I 1

Uspješno je odradio mojih prvih 16 sati. Prekinuo sam post s kokosovim uljem. Wish je to mogao oprati Fullers Earthom, ali nije ih imao.

Popio ukusan ravan kruh sa slatkim čajem od kozjeg mlijeka. Ukusan.

Ali ja obavijest da je moj predosjećaj ima problema probavljanje glutenski epitopi sam Glutennin . Moram smanjiti veličinu porcije ili umiješati malo zobi u moje tijesto. Pretpostavljam da nisam dovoljno kvasac svog tijesta. Izvan prakse nakon ekscesa ove zime.

I 7

Moje vage pokazuju gubitak težine za nešto manje od 0,5 kg i smanjenje tjelesne masti za 0,5%

Ali danas je bio loš dan u pogledu unosa šećera. Morao sam otići na austrijski doručak Slatkih palačinki prekrivenih kristalnim bijelim šećerom, a umak od marelica bio je presladak. Iako sam se suzdržavao, mislim da sam na kraju pojeo barem par žlica bijelog šećera. Ne mogu se razboljeti nakon toga, jer apsolutno ne jedem bijeli šećer. I ostatak dana osjećala sam se bolesno i gladno. I ja sam nakon večere imala slatku želju za čokoladom. To je začarani krug bijelog šećera. Sutra bi trebalo biti dobro.

Posljednje ažuriranje 23/12/2020

Komentiraj