Kako proći test za lijek slinom na kristalni met

U REDU. Pa, prva stvar koja mi padne na pamet je NE RADITI METH. Ali to sam samo ja kao svoje uobičajeno pametno dupe i vrijedno urušenog odgovora. Jako žao. Morao je to izbaciti iz mog sustava.

Sad - ozbiljno vrijeme odgovora ...

Prema mom iskustvu (17 godina kao metametrijska glava), nema apsolutno NIŠTA što će garantirati da ćete proći bilo koji pregled droge ako u vašem sustavu doista imate met. Najbolje je prestati ga upotrebljavati NAJMANJE 72 sata prije testa, a tijekom ta 72 sata popijte puno vode da biste isprali sustav. Jedite puno zdrave hrane - voća, povrća, itd., I opet - puno, puno vode! Možda naletite na proizvode koji jamče čisti rezultat ispitivanja, ali svi oni bacaju novac. Ozbiljno - čak i ako slijedite upute do pisma, šanse su prilično dobre da ćete testirati pozitivan na doping. Opet govorim iz svog iskustva i dijelim ono što sam otkrio da djeluje. Da biste pobijedili test na drogu, nemojte se drogirati. Ako to nije na kartama, zaustavite se MINIMALNO od 72 sata i isperite tijelo vodom. Ako morate testirati prije 3 dana, očistite, opet, puno vode, ali bit će to sranje i možete i proći.

Kakve god bizarne stvari čujete kako radite da biste prošli test na drogu - a čut ćete puno jer su tweeeri puni sjajnih ideja - nemojte im previše vjerovati. Ako su lude stvari poput pijenja želatine, octa ili čak izbjeljivača DID-u uspjele, vjerojatno je to bila samo glupa sreća kad su prošli.

Sretno i nadao se da je ovo korisno ...

Posljednje ažuriranje 26/12/2020

Komentiraj