Kako prirodno povećati grudi

Hola! Imam velike grudi, ali svejedno je bilo kao "kako bih ih mogao poboljšati?" , klasična borba. Gubim kilograme, ali čini mi se da mi grudi postaju veće / čvršće. Iskreno mogu reći da nikad nisam bio sretniji s njihovim izgledom, a evo što radim, u slučaju da vas zanima!

  1. Perem ih pod hladnom vodom, pa toplom, pa hladnom, pa toplom, svaki put kad se istuširam! Vidjela sam to u filmu Persepolis, gdje je mlada djevojka pitala baku kako su joj grudi ostale tako vesele. Rekla je da ih je namakala u hladnoj vodi 10 minuta svaki dan. Guglala sam ovo, a to je provjerena metoda povećanja / čvrstoće grudi. Nemam deset minuta pa okrenem slavinu za tuširanje stvarno hladno, dokle god ga mogu podnijeti (otprilike 30 sekundi), a zatim ga vratim natrag topao, nije vruće. To radim dva ili tri puta, uvijek završavajući na toplom, i masiram ih dok se ne osjećaju lijepo. Sigurno su veseliji i nastavit ću to raditi dok ne umrem ili što te ima.
  2. Vježbajte, kao što su mnogi ljudi spomenuli.
  3. Zaista ne nosim grudnjake, a ovo se stvarno tiče moje majke. "Pa, zar vaše sise ne propadaju cijele?" Pa, ne, mama, moje su grudi tamo gdje im je mjesto. Grudnjaci su čudni. Hipiness na stranu, spandex / pamučni grudnjaci su u mojim knjigama u redu, nekako poput laganog sportskog grudnjaka. Smatram da elastičnost u tkanini oponaša elastičnost dojke i stoga podupiru i sorta neka se dojke podupiru odjednom. Spandex sportski grudnjaci koje pronađem čine moje grudi živahnijima, unutar i izvan njih!
  4. Masaža dojki! Imam 22 godine i to radim, tako da sam već potpuno razvijen, ali sigurno me je to izbacilo iz vrhova. Uz to se osjeća lijepo. Potražite neke tehnike i neke kritike! Slično kao kod hladne vode, ona povećava protok krvi u nekom području. To će sigurno biti dobro? Možda to radim jednom tjedno ili tako nekako, desetak minuta.
  5. Zatrudnite, to bi trebalo učiniti! Ha-ha.

Znam da se ovo čini puno, ali to je samo minutu ili dvije pod tušem i lijepu masažu za njegu dojki jednom tjedno, uz vježbu! Zapamtite: velike grudi nisu sve !!! Stalno se podsjećam na ovo; to ne čini niti razbija osobu. To je samo značajka.

Posljednje ažuriranje 13/01/2021

Komentiraj