Kako postati Batman sa 17 godina? Niti imam mišićavo tijelo niti treniram borilačke vještine. Kako započeti

Iskreno, zapravo biti Batman prilično je nerealno. Batman je nekako u stanju izbjeći metke i / ili nositi oklop dovoljan da ih odbije. U stvarnosti niti jedno ni drugo nije izvedivo, pa biti superherojski zločinac jednostavno neće uspjeti. Jednostavno bi vas ubila prva banda koja vas je dovoljno naljutila. A da i ne spominjemo da je Batman prljavo bogat, a doći do tamo nije ni podvig, a ni nešto što se obično brzo radi. Stoga ću odgovoriti više s obzirom na to koliko biste se zapravo mogli približiti u stvarnosti i što biste morali učiniti da biste tamo došli.

Morat ćete se koncentrirati na tri stvari, fizičku, mentalnu i financijsku. Gotovo sve vaše vrijeme bit će posvećeno vašoj potrazi, osim nedjelje. Tvojemu tijelu i umu treba jedan dan odmora tjedno ili ćete gotovo sigurno propasti.

Od sada uštedite što više novca. Naučite živjeti ispod svojih mogućnosti. Nemojte nikoga zatrudnjeti, ne vjenčajte se.

Rani dani

Probudit ćete se rano i ići rano spavati. Planirat ćete punih osam sati sna i u tome nećete zakazati. Hranit ćete se izuzetno zdravo, izbjegavat ćete šećer i smanjiti ugljikohidrate. Predlažem da pročitate povremeni post, OMAD (jedan obrok dnevno) i ketogeni.

Odmah nakon buđenja napravite dnevnik snova. Zatim provedite 20 minuta radeći meditaciju svjesnosti. Nakon toga napravite dvadeset minuta HIIT-a (Intervalni trening visokog intenziteta). To možete učiniti s callisthenics. Za to NE trebate ići u teretanu ili koristiti bilo kakvu posebnu opremu. Zatim provedite 40 minuta vježbajući otpor kako biste strateški izgradili mišićnu masu. Trebate snažne tjelesne građe, ali NE pretjerujte s ovim. Previše mišića usporit će vas. Trenirajte za snagu, a ne za masu. Prehlađivanje trošenjem još najmanje 20 minuta na istezanje. Naučite to pravilno raditi kako se ne biste ozlijedili. Napravite istezanje cijelog tijela, a ne samo noge.

Zatim se istuširajte i operite zube. Ako odlučite zanemariti isprekidani post (loša ideja, ako jedete više obroka dnevno, izgubit ćete dragocjeno vrijeme i nije potrebno), pojedite doručak, a zatim operite zube. Umjesto doručka razmislite o neprobojnoj kavi (potražite je). Odatle idete u školu / radite i radite najbolji posao koji možete u školi / radite, čak i ako mislite da je to nevažno. Sve što radite je važno, važna je kvaliteta vašeg truda. Održavanje te vrijednosti gradi karakter. Trudite se zaraditi stipendiju dovoljnu za zajednički fakultet.

Školovanje

Nakon škole, izmjenjivat ćete treninge iz jiu-jitsua i muay Thai-a, pohađajući tri razreda jiu-jitsua i tri razreda muay Thai-a svaki tjedan. Alternativno, ovo možete zamijeniti čistim MMA-om i ići šest puta tjedno. NEMOJTE pretjerivati ​​s treningom navečer, već ste dovoljno pod stresom svog tijela. Nakon nastave možete se ohladiti radeći još dvadeset minuta istezanja.

Zatim se vratite kući, pojedite svoj dnevni obrok ako to još niste učinili, otuširajte se još jednom i operite zube. Pripremite se za spavanje radeći još 20 minuta meditacije pažljivosti, a zatim idete spavati.

Ponavljajte to šest dana u tjednu, ali nedjeljom ozbiljno shvatite odmaranje. Odmori svoje tijelo, odmori svoj um. Nedjeljom možete ići u crkvu ako želite, ali u protivnom igrajte se. Uživaj. Ovako se odmarate.

Ako ste u mogućnosti zaraditi stipendiju ili na drugi način imate sredstva za plaćanje, steknite STEM diplomu iz onoga što vas najviše zanima. NEMOJTE dobiti diplomu tkanja košara (bilo što osim STEM-a). Morate trenirati svoj um da razmišlja racionalno i kritički. Ne morate to raditi na otmjenom, skupom sveučilištu, fakultet u lokalnoj zajednici će proći sasvim dobro. Učinite to jeftino. Kvaliteta vašeg obrazovanja je 90% na vama, a ne na sveučilištu. Izbjegavajte SJW marksiste poput kuge. Previše ste zauzeti za njihove gluposti.

vojni

Škola je završena, vaš sljedeći niz obuke dolazi iz vojske. Registrirajte se na šestogodišnji mandat u vojsci i idite na pješačke rendžere. Marinci će biti primamljivi, ali drže se Rangersa. Pomorska obuka i operativno iskustvo su različiti. Želite Ranger trening i iskustvo. NE prihvaćajte proviziju, želite da pješačka obuka i časnici ne dobiju ništa blizu. Zagrli sisa. NEMOJTE nikada prestati s bilo čim što vam kažu! Uđite u 75.!

Možda ćete moći zaraditi znatan bonus za potpisivanje prilikom prijavljivanja, pogotovo ako imate tu fakultetsku diplomu. Pokušajte dobiti što više možete, ali NEMOJTE dopustiti da vas odvedu iz Rangersa. Kad dobijete taj bonus, ne potrošite NITO od njega. Uložite SVE. Kad dobijete plaću, potrošite što manje. Živite u vojarni, jedite vojničku hranu, budite što štedljiviji. Uštedite i uložite koliko god možete za čitav rok vašeg prijavljivanja. Ulažite agresivno za dugoročni rast. Ozbiljno pogledajte ARK Invest.

Dok to radite šest godina, kad god imate slobodnog vremena, pokušajte nastaviti sa svojim treninzima tjelesnih i borilačkih vještina koliko god možete. Vojska to obično prilično podržava. Ipak promatrajte koliko je to moguće jedan dan odmora i igre. Nastavite meditirati svaki dan.

Kad je termin završen, odatle imate dvije mogućnosti. Ili prikupite i otiđite u policijsku vojsku ili se ponovno prijavite i krenite u specijalne operacije gdje god odaberete, ovaj put prihvaćajući proviziju. Ako prethodno niste stekli diplomu, mogli biste to učiniti sada uz ROTC ili vojničke beneficije.

Sad ste čovjeku najbliži stvarnom Batmanu. U ovom trenutku možete razmisliti o obitelji. Pokušajte izbjeći romantiku prije toga.

Posljednje ažuriranje 23/01/2021

Komentiraj