Kako ostati dugo u krevetu bez upotrebe tableta, tj. Viagre ili nečeg sličnog tome? Postoji li neki homeopatijski lijek za povećanje spolne izdržljivosti

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Pozdrav, recite ne viagri ili sličnim lijekovima koji su dostupni na tržištu, osim ako vam zaista trebaju ili će vam tijekom vremena vaš organ služiti samo za mokrenje, ništa drugo. Pa, postoje neki homeopatski lijekovi za PME i ED, ali bolje je da naučite tehnike zaustavljanja i pokretanja. Dobre knjige poput Masters & Jhonsons pomoglo bi podučavanju svih potrebnih koraka. Naučite također kontrolirati svoje disanje, duboko udišući dah iznutra sve dok ga možete zadržati, a zatim ga polako izdišući. Sve takve tehnike djeluju sjajno. Mnoge jogijske vježbe zajedno s Pranyamom, poput Anuloma Viloma i kapal bhatija, pokazale su prekrasan rezultat ako se redovito rade. Što se tiče upitne homeopatije, pokušajte slijediti homoeo tritruacije dostupne u dobrim homeopatskim zalihama.

Titenium 3x, 2 kartice po 3 puta

Selen 3x, 2 kartice 3 puta

Mješavina sljedećih 3,

Damiana Q +

Avina sativa Q +

Crategus Q

40 kapi 2 puta u 1/2 šalice vode

Svakodnevno prazan želudac nekoliko mjeseci

PS * Ne očekujte imidijatni rezultat, naučite čekati dok ne počnu pokazivati ​​efekte. Strpljenje je potrebno i za lijekove i za vašu igru ​​na krevetu.

Sretna igra.

Posljednje ažuriranje 22/01/2021

Komentiraj