Kako netko može postati energičniji?

Sve što morate učiniti je nabaviti dnevnik!

Wheee! Problem riješen! Drago mi je da mogu pomoći! Pošaljite mi milijun dolara!

Pa ne baš. Morate obaviti popriličan posao. Započinje rukopisnim časopisom. Pisanje dugotrajnim, a ne tiskanim slovima, vježba dio vašeg mozga za koji mi se čini da mu je potrebna vježba. Kad promijenite navike uma, slijedit će i vaše tijelo.

Ne postavljajte mi medicinska pitanja o tome koji se dio vašeg mozga mijenja. Ovdje ima svakakvih sofista koji su spremni ići na vas svim desnim i lijevim mozgom, a da vam ne pomažu. Ako smatrate da vam treba medicinska pomoć, potražite je, jer je ovdje nećete dobiti.

Postoji i ta stvar koja se zove internot. Nemojte se objesiti na internotu. Loša je navika onima koji imaju loše navike. Kasnije ga možete koristiti produktivno. Zapamtite ovo:

Stranica na chsvt.org

Patite, ako je to riječ koju biste koristili, od loših navika, a jedini lijek za lošu naviku je zamjena dobrom navikom. Prva dobra navika je dnevnik, u kojem svakodnevno bilježite što god želite, čak i ako za to potrošite samo minutu. Ostale dane možete potrošiti petnaestak minuta ili malo više. Apsolutno vrijeme provedeno svakodnevno nije važno, niti je važan format časopisa. Mislim da je važno nikome ne reći da to radiš, čak ni roditeljima. Ne bih ga nosio sa sobom sve do kasnije, kad ti se vrati samopouzdanje.

Evo prve rečenice koju biste trebali napisati: Što želim?

Vjerojatno bi vaš prvi odgovor bio pokušaj odgovora na ovo. Predložio bih upotrebu kemijske olovke i prekrižite vaše pogreške jednom crtom. Na taj se način uvijek možete podsjetiti koje su neobične pogreške bile i odmah ih popraviti. Pretpostavljam da mislite da je vaš život u zabludi i pokušavate to popraviti. Ne možete premotati svoj život, možete samo ići naprijed. Časopis je moguće ponovno popraviti i ispraviti te ga je lako popraviti.

Dakle, taj popravak, popravljanje vašeg života, prva je stvar s kojom će vam časopis pomoći doslovno čim u njemu ispravite prvu gramatičku pogrešku.

Očekujte da će postupak trajati punu kalendarsku godinu, a možda i više. To je izlaz.

Kako dani prolaze, naći ćete kako pišete o nekim novim stvarima i nekim ponovljenim stvarima. Možda ćete otkriti da svaki put kad napravite "ovo", onda se dogodi "ono" i to vam se ne sviđa. Stoga ćete prirodno prestati raditi "ovo". Vaši odgovori na "što želim" promijenit će se s vremenom, kako u mislima postajete jasniji što zapravo želite.

U svakom slučaju.

Što se tiče težine. Niko vas ne prisiljava da stavljate hranu u usta. Možete dobrovoljno i namjerno kontrolirati veličinu porcije. Pogledajte interno o gastro stvarima. Idite liječniku ako trebate. Uz to, za vježbu trebate više hodati. Bavim se jogom, ali hej. Ovo što radim nema utjecaja na vas.

Lako iznerviranje jedna je od stvari koju ne smijete željeti. To je vaš um i to nitko ne kontrolira osim vas. Ako vas takva i takva živciraju, a to ste zabilježili u svom dnevniku, tada možete vidjeti jednostavne i neposredne načine za promjenu svog ponašanja i umanjivanje dosadnosti. Međutim, ne možete se riješiti porezne uprave. Na primjer, mene svakog jutra sve više živcira NPR, pa ga počinjem sve više gasiti i samo idem s tišinom. Količina dezinformacija koje izbacuju me jako smeta, ali mogu kontrolirati što slušam.

Potražite https://en.wikipedia.org/wiki/Pratyahara. Ali pročitajte mnogo više od onoga što oracle nudi. Pratyahara je više pod kontrolom onoga što vaša osjetila primaju, a ne toliko o povlačenju iz društva i raznim senzacijama društva.

Što se tiče djevojaka, to je relativno lako. Pogledajte razne PUA stranice, ali kontrolirajte što čitate. Pratyahara.

Evo gdje vam časopis dobro dođe. Uzmite s ovih stranica samo ono što želite i zapišite. Što god radili, ne plaćajte im novac niti idite na bilo koji od njihovih * kašlja * seminara. Naučite ono što želite naučiti, a zatim počnite vježbati na djevojkama, jednu po jednu. Znanost je dokazala da su djevojke zapravo ljudi i s njima se zapravo može razgovarati. Dovraga, jučer sam razgovarao s pola tuceta djevojaka.

Jednostavno ćete morati vježbati u stvarnom životu, a zatim sa svojim dnevnikom obaviti sesiju o tome što je uspjelo, a što nije i kako možete sljedeći put bolje razgovarati s djevojkama. Znanost je također dokazala da su i dečki ljudi, pa, znate, što god.

Samo potražite prijateljstvo i naći ćete ga.

Oh. I oko tih milijun dolara. Ako ga možeš poštedjeti, pošalji mi ga.

Posljednje ažuriranje 07/01/2021

Komentiraj