Kako je biti kastriran?

Pitanje pretpostavlja da sam kastriran. Jer, nemam, postavlja se pitanje zašto biste me pitali?

E sad, ako biste me pitali o impotenciji, možda bih mogao dati komentar, gdje vjerujem da mozak kao najveći spolni organ povremeno promatra životne odgovornosti i postavlja pitanje o odnosima i odgovornostima. Želja za stvaranjem može biti nikakva s obzirom na činjenicu da se uočava neusklađenost tržišta rada ili sveukupni osjećaj da smo već preplavljeni. Možda, vaše pitanje zapravo odgovara, gdje društvo "kastrira" uspostavljajući se ponekad, anti-umjetnik, anti-liberalna umjetnost, anti-čovjek, anti-imigrant, anti-žena, protiv izbora, anti-crnac , antimeksički, antiracionalni i popis se nastavlja do točke bijelih privilegija, a ja ne znam za vas, ali sve me to muči, gdje ono što se cijeni nema nikakve veze s onim tko je stvoren za život prema njezinim običajima, gdje je ovo sukob s onim što bi Amerika trebala biti.

Na primjer, kada pitate židovsku osobu koja je osuđena na koncentracijski logor jer je određenog vjerskog uvjerenja / nacionalnosti, mogli biste zaključiti da su zanijemili, gdje je neka njima izvanjska sila imala moć da ih zakorači i tako dalje.

Zapravo, riječ kastrirana mogla bi biti metafora za uzimanje nečije slobode. Postoji stanje apatije i nevjerice da bi nekome drugome moglo nedostajati empatije ili znanja da su svi muškarci i žene stvoreni jednaki i da su imali pravo postojati u sreći.

Nemam pojma kako je to biti fizički ili kemijski kastriran. Nisam siguran u tjelesnost onoga što se isključuje: penis, testisi, jajnici ili nesposobnost stvaranja sperme, ali postoje različiti osjećaji povezani s različitim aspektima.

Prema rječniku (oprostite na riječi) kastracija se odnosi na uklanjanje testisa ili jajnika. U psihologiji to znači učiniti impotentan, ugrožavajući čovjekovu muškost ili ženstvenost. Oduzeti nekome moć, snagu i / ili oslabiti. Mislim da sam se obratio metaforičnom. Pretpostavljam da se ne može znati ako nije doslovno kastriran.

Ako se odlučite za to, mene to ni najmanje ne zanima. Metaforično već znam.

Posljednje ažuriranje 06/12/2020

Komentiraj