Kako izgubiti najmanje 5 kg kilograma u samo 1 tjedan

Ljudsko tijelo treba sagorjeti otprilike 3,500 kalorija da bi izgubilo oko pola kilograma masti. Uz to, trebat ćete sagorjeti 1 kalorija da biste izgubili 38,500 kg. Budući da preporučeni unos kalorija iznosi otprilike 5 kalorija, to realno znači da biste u tjednu vjerojatno trebali sagorjeti samo blizu 2,000 60,000 kalorija, osim ako uopće ne planirate jesti.

Alternativno, mogli biste izgubiti i težinu vode. Morali biste znojiti 5 litara vode da biste izgubili 5 kg, ali samo upamtite, većina ljudi može proći samo 3 do 5 dana bez vode, pa budite oprezni.

Možda kombinacija dviju opcija? Težina vode i sagorijevanje masti?…

Bit ću iskren, zaista nema prečaca za mršavljenje.

Rvao sam se u srednjoj školi i lako bih mogao izgubiti 5–6 kilograma dan prije meča. Probudio bih se, ne bih ništa jeo. Idi u školu, ne bi ništa jeo. Tijekom slobodnih razdoblja nabacivao bih nekoliko pari trenirki, trenirku, zimsku kapu i jaknu. Oh, i ne zaboravite vreću smeća ispod svega što će vam pomoći održati vrućinu dok sam trčao u teretani 35–40 minuta, znojeći se svake kapi. Tada bih nešto prigrizao prije treninga hrvanja. Klementin. Možda gutljaj ili dva vode. Tijekom pauza za piće u praksi bih isprao usta vodom i ispljunuo kako bih osigurao da se ne dodam dodatnu težinu. Za večeru bih podijelila možda četvrtinu onoga što su moji roditelji imali i otišla u krevet (barem ako sam bila na putu da uhvatim težinu).

Molim te, ne slijedi moju glupost. Bilo je KRAJNJE nezdravo. I moje tijelo i um nisu mogli pratiti takav način života. Osjetila sam vrtoglavicu, slabost i nemotiviranost. Bilo je zastrašujuće za mene, za moju obitelj, za moje prijatelje. Apsolutno nema razloga da ikad u kratkim vremenskim razdobljima pribjegnete ekstremnom gubitku kilograma. Nije vrijedno toga.

Kao što sam rekao, ne postoje sigurni prečaci za mršavljenje. Očistite prehranu, implementirajte neke vježbe u svoj tjedan. Vidjet ćete drastična poboljšanja u raspoloženju, mentalnom stanju, fizičkom stanju i još mnogo toga. Možete čak izgubiti kilogram ili tako tjedno. Budite pametni i odvojite pravo vrijeme za postizanje svojih kondicijskih ciljeva.

Posljednje ažuriranje 25/12/2020

Komentiraj