Kako izgubiti 7-8 kg na težini u 15 dana

Otprilike, 3500 kalorija = 1 kilogram, tj. 0,453592 kg.

Ako želite izgubiti 8 kg za 15 dana, morat ćete sagorjeti približno 61729,5 kalorija više od onoga što ste pojeli u tih 15 dana. Ovo je vrlo vrlo teško.

Ovdje sam govorio o gubitku kilograma gubljenjem samo masti i malo mišića.

Ali ako samo želite smanjiti težinu na vagi i ne zanima vas kako ste smršavjeli, tada možete lako smanjiti 2-3 kg pijenjem manje vode i uzimanjem vrlo malo natrija jer će to omogućiti vaše tijelo da ne zadržava vodu i također malo dehidrira vaše tijelo.

Dakle, ako se odlučite za mršavljenje vode, morat ćete sagorjeti otprilike 38580,85 kalorija više od onoga što ste pojeli u 15 dana (ili čak manje od toga). To je moguće.

Vježbajte puno. Radite puno kardio (slab intenzitet, a ponekad i HIIT). Jedite cjelovitu biljnu hranu, ali ograničite kalorije na minimum, poput oko 1000 kalorija ili 500 kalorija (to nije zdravo, ali to je ono što se mora učiniti). Dakle, ako ste vrlo aktivni, sagorjet ćete najmanje oko 3000 kalorija dnevno. Dakle, to je 2000 do 2500 kalorija sagorijenih više od onoga što ste pojeli. Dakle, za 15 dana lako ćete sagorjeti oko 30000-40000 kalorija.

Zamolio bih vas da unesete malo masti, uzmete multivitamine, omega 3 i omega 6 masne kiseline i konzultirate nutricionista. Nisam stručnjak. Ne preporučujem vam da slijedite ono što sam rekao jer smatram da to nije zdravo. Ali ovo će vam sigurno pomoći da postignete svoj cilj.

SAVJETI:

  • Konzumirajte crnu kavu ili bilo koji drugi stimulans bez kalorija ili niske kalorije kako biste ostali usredotočeni i ne osjećate se stalno zbog nedostatka energije.
  • Konzumirajte zeleni čaj dva puta dnevno
  • Konzumirajte hranu u omjeru 10:60:30 (kalorijski) ugljikohidrata: proteini: masti (nije zdravo, ali to je ono što se mora učiniti)
  • Ne jedite nezdravu hranu i jedite samo hranjivu hranu. Pokušajte s prehranom na bazi cjelovite biljne hrane. Jedite hranu vrlo bogatu vlaknima kako ne biste stalno osjećali glad.
  • Lijepo spavaj.
  • Ne pretjerujte s kardio. Pratite otprilike koliko kalorija sagorijevate.
  • Uzmite multivitamine, B12 (ako ga nema u multivitaminu), Omega 3 masne kiseline itd. Osnovne zahtjeve da biste bili zdravi iznutra.
  • Pokušajte preispitati svoj svoj cilj gubitka tako velike količine kilograma u tako kratkom vremenu i pokušajte postaviti trajanje kao otprilike 3 mjeseca ili 6 mjeseci, jer će to biti najbolji scenarij i najzdravija opcija. Gubitak 7-8 kg u 15 dana je nepraktično i nezdravo, ali gubitak 7-8 kg u 6 mjeseci je praktično i zdravo. MISLITE O OVOM MOLIMO!

Ako nađete bilo kakve pogreške u ovom postu ili smatrate da su neki od mojih savjeta pogrešni ili vrlo obmanjujući, komentirajte u nastavku i pokušat ću ih ispraviti. 🙂

Hvala Vam.

Posljednje ažuriranje 18/01/2021

Komentiraj