Kako izgubiti 13 kg u jednom mjesecu prehranom

Moje je mišljenje 13 kg. Morate se izgladnjivati ​​i bit će vam lakše vratiti masnoću nakon što završite s dijetom. Gubim u prosjeku 5-6 kilograma mjesečno. Kako??

Isprobajte ketogenu dijetu. Način funkcioniranja je da umjesto da tijelo koristi ugljikohidrate za gorivo, koristi masti.

Ono što radite je da strogo ograničavate unos ugljikohidrata. To bi trebalo biti 20 grama ugljikohidrata ili manje dnevno. Obično se ketogena prehrana sastoji od 70% masti, 20% proteina i 10% ugljikohidrata ili manje. Ketouddys keto kalkulatorom možete izmjeriti tjelesnu težinu i visinu kako biste saznali bazalnu brzinu metabolizma (BMR) i koliko trebate potrošiti u kalorijama da biste izgubili kilograme.

Kalorija obično ne iznosi više od 500 dnevno, neki i 800. Ali ako ste vrlo aktivna osoba sa svakodnevnim poslom, ne biste trebali unositi više od 500 kalorija manje od BMR-a.

Moja lista za učiniti

  1. manje ugljikohidrata

2. 3 dana u tjednu kardio, koliko kalorija sagorjeti u kalorijskoj sesiji ovisi o tome koliko je velik vaš kalorijski decifit.

3. Dizanje utega kako biste održali neke od vas mišića

4. Klonite se umjetnih zaslađivača s umjerenim do visokim glikemijskim indeksom

5. Unesite dovoljno elektrolita. Na keto vaše tijelo će isprati elektrolite. Najmanje 3500 mg kalija, 300 mg joda, 1000 mg natrija, dovoljno kalcija, magnezija i raznih izvora vitamina. Što se tiče dodataka, uzimajte ih ujutro pola sata prije obroka.

6. Uzimanje jabučnog octa. Uzmite organski jabučni ocat kako bi mogao održavati razinu inzulina niskom. Dovoljna je 2 žličice za svaki obrok. Također možete dobiti lorgani sok od limuna i u čašu staviti malo himalajske soli da pokrije unos natrija. Uzmite jabučni ocat 30 minuta prije prvog obroka, a drugi odmah nakon drugog obroka.

7. Radite isprekidan post. 2 obroka dnevno s 4 sata razmaka između obroka. Intermitentno post je alat koji pomaže da vaš inzulin bude nizak. Više obroka = više inzulina koje tijelo pretvara preko glukoze u masnoću.

8. Klonite se šećera i zasićenih masti

9. Pridružite se dr bergs keto i if facebook grupi i pogledajte njegove youtube video zapise

10. Ostati hidratiziran. Prestanite piti vodu kad vam je mokraća jako svijetložuta. Prozirna boja znači da ne biste trebali piti više vode

Učinite to i izgubit ćete puno masnoće 🙂 Radim keto već 4 mjeseca i izgubljenih 50 kilograma, tako da doista djeluje.

Sretno na putu !!

Posljednje ažuriranje 28/11/2020

Komentiraj