Kako izbaciti met iz mog sustava za 2 dana

Vjerojatno nećete moći "izbaciti met iz svog sustava", barem u doslovnom smislu, za dva dana. Jedina šansa bila bi vam da ste vrlo malo koristili vrlo rijetko i imali vrlo brz metabolizam. Međutim, ako je "izbacivanje metha iz vašeg sustava za dva dana" još jedan način da se kaže, "polaganje testa za drogu za dva dana", postoje neka potencijalna rješenja. Međutim, postoji samo jedno jamstvo, bez obzira na to kako se vaše pitanje tumači, a to je vrijeme.

Ispod je izvadak iz članka koji nudi nekoliko metoda (s pojedinostima) za polaganje, podvođenje ili na drugi način krivotvorenje testa za drogu. Sve su to samo prijedlozi bez jamstava uspjeha. Zapravo su vaše šanse da prođete test na drogu ovim metodama u najboljem slučaju sumnjive. Vrijeme je vaše jedino pravo jamstvo za polaganje testa na drogu. Sljedeći se prijedlozi obično odnose samo na testove urina. Poveznicu do članka možete pronaći na kraju posta nakon sljedećeg citata:

•••••

"Možda tražite posao i morate proći test na drogu. Ili ste možda na poslu koji zahtijeva redovite testove na droge. Bez obzira na razlog, ne želite pasti na ovom testu droge. To je razlog zašto morate naučiti nekoliko trikova kako proći test na drogu. Iako nije lako zavarati test na drogu, to nije nemoguće. Sve što trebate da biste položili test na drogu su prave informacije i alati.

Najbolji način da prođete test na drogu je osigurati da ponekad izbjegavate uzimati drogu prije testa na drogu. Nažalost, ovi testovi na lijekove mogu se isporučiti s vrlo kratkom najavom. Test urina može se koristiti za otkrivanje upotrebe marihuane do 5 dana za povremene korisnike i 3 tjedna za redovite korisnike.

tubeUrine testovi koriste se za mjerenje količine metabolita u tijelu. Negativni test lijeka trebao bi zabilježiti razinu metabolita od 50 ng / ml i nižu. Razina metabolita u urinu iznad 50 ng / ml ukazuje na zlouporabu droga. Postoji niz metoda koje se mogu koristiti za smanjenje razine metabolita u njihovoj krvi. Uspjeh ovih metoda ovisi o čimbenicima kao što su veličina tijela, razina konzumacije lijekova i cjelokupno zdravlje pojedinca.

Među svim metodama najpopularnija i najjeftinija metoda je ispiranje. Ispiranje je izraz koji se koristi za opisivanje jakog unosa vode dva dana prije testa na drogu. Treba uzeti najmanje 64 unci vode dnevno prije testa na drogu. Voda pomaže smanjiti koncentraciju ostataka lijeka u mokraći. Vodu treba uzimati na gutljaje, umjesto da je guta. Voda je općenito neprosjediva u testu urina.

Puno vježbanja još je jedan prirodan način detoksikacije prije testa na droge. Vježbanje pomaže povećati brzinu metabolizma i razgraditi stanice u kojima su pohranjeni metaboliti. Kad se čovjek znoji, toksini se izlučuju brže nego tijekom mokrenja.

Uzimanje dodatka vitamina B3 također može pomoći u postizanju negativnog testa na lijek. Treba uzeti dvije tablete dnevno dva dana prije dana testa. Dodatak niacinu (vitamin B3) pomaže bržoj detoksikaciji tijela čineći krv topljivijom. Međutim, Niacin se može otkriti tijekom testa. Uz to, niacin može uzrokovati nuspojave poput oštećenja jetre, nesvjestice i povraćanja.

**Uzimanje sode bikarbone otopljene u vodi također može pomoći da se položi test na drogu. Soda bikarbona pomaže prikriti neravnotežu PH koja može nastati kao posljedica uzimanja lijekova. Međutim, treba paziti da se spriječi neobična PH koja može izazvati sumnju. Soda bikarbona također može uzrokovati nuspojave poput povraćanja.**

Korištenje tuđeg urina učinkovit je način polaganja testa na drogu pod uvjetom da vas ne uhvate. Ova se metoda može primijeniti kada se test lijeka provodi kod kuće.

Također je poznato da unos alkohola povećava šanse za polaganje testa na drogu. Alkohol ubrzava detoksikaciju potičući čovjeka da mokri više, a time i više toksina koji napuštaju tijelo. Međutim, uporaba alkohola djelotvorna je samo ako test na drogu ne uključuje testove na alkohol. Dodavanje kapi za oči, izbjeljivača ili bilo koje fiziološke otopine može poništiti učinke metabolita u mokraći. Međutim, dodavanje otopine u urin može se otkriti tijekom testa. "

Učinkovito polaganje testa za droge - zdravlje - snaga

•••••

**Iako je i dalje kontroverzna, ova metoda pokazuje povoljnije rezultate od ostalih. Također imajte na umu da ova metoda djeluje SAMO za amfetaimine ili metamfetamine, ako uopće djeluje. To također može biti opasno, zato temeljito istražite postupak prije nego što upotrijebite ovu metodu.

Posljednje ažuriranje 11/01/2021

Komentiraj