Kako doći do tijela poput BlackPink Rose

Napomena: Korisnik ovdje zatražio je da odgovorim na ovo pitanje - i vrlo je slično drugom pitanju na koje sam odgovorio (tražio je kako dobiti struk poput Rosé-ovog). Samo ću ovdje kopirati i zalijepiti svoj odgovor s odgovarajućim promjenama, jer smatram da su odgovori u osnovi isti!

-

Zapravo mi je polaskano što me netko tražio da odgovorim, ali eto, krećemo! Iako bih osobno rekao da ne morate mijenjati svoje tijelo - posve sam siguran da ste lijepi takvi kakvi jeste i da vam nije potrebno tijelo poput Roséa da to potvrdi.

Ako to ipak trebate, rekao bih da bi vježba uspjela. Bilo koji BLINK znao bi da u usporedbi s većinom idola, srećom ne moraju toliko dijetati. Uzimajući reference iz Weekly Idol-a, djevojke jedu tri puta dnevno (zajedno s večerom)! U kući Blackpink djevojke su jele puno. Što me zaista razveselilo, lijepo je znati da im se dijeta ne nameće - imajte na umu da, naravno, jedu i zdravo, bilo je povrća ako sam se dobro sjetio, pa to treba uzeti u obzir. Rosé posebno jede - što bi moglo biti šokantno s obzirom na njezinu točnu figuru (i ako se dobro sjećam, činilo se da joj se u kući Blackpink kuća jako sviđa paprika).

Razlog zašto bih računao na vježbanje je taj što su ga članovi sami radili. Jennie i Jisoo čak su postavili fotografije na kojima se bave letećom jogom, a Lisa je vjerojatno zaokupljena plesom kako bi pomogla zadržati figuru. Rosé je, s druge strane, spomenula da je puno vježbala pripremajući se za Ddu Du Ddu Du na VLIVE - spomenula je i pilates posebno. (uredi: Lisa je time održavala kondiciju boks)

Imajte na umu da ako imate priliku investirati u ove vježbe, svi imamo različite metabolizme. Lisa i Rosé određene su kao dvije mršavije članice u usporedbi s Jennie i Jisoo - pa možda neće biti iznenađenje da čak i ako Rosé jede puno, njezin visok metabolizam vjerojatno je ono što održava njezin oblik u formi.

A i to je poprilično to! Prvo i najvažnije smislite plan prehrane, imajući na umu i vrstu metabolizma i raspored. Ako možete uložiti u vježbe koje imaju, onda se odlučite za to. Ako ne, siguran sam da postoje alternative koje biste mogli razmotriti. Kao što je već spomenuto, siguran sam da ste nevjerojatni takvi kakvi jeste, s tijelom poput Roséova ili ne.

Posljednje ažuriranje 22/01/2021

Komentiraj