Kako doći do Adderalla u Meksiku

Trebat će vam recept meksičkog liječnika i morat ćete obaviti nešto splainina. Jednostavno pošaljite e-poštu na tripperstate na Outlook dot com za kupnju adderall, pristupačnog i legitimnog izvora.

Živim u pograničnom gradu i lako je dobiti adderall kao i ulični taco, liječnici ne postavljaju puno pitanja koja plaćate, a ulaz i izlaz budite oprezni pri prelasku natrag !!! Olakšajte si život na recept, no ako pokušavate kupiti u Meksiku to je sigurno zbog visokih troškova.

To je kontrolirana tvar. morate imati recept meksičkog liječnika, a meksički liječnici izbjegavaju pisati recepte za "turiste" koji traže drogu. Reći će vam da se vratite kući i pođete liječniku po recept. Oni su vrlo svjesni "posjetitelja" koji dolaze u Meksiko pokušavajući kupiti kontrolirane tvari jer misle da su dostupni u Meksiku.

Kako da uzmem amfetamin i dekstroamfetamin?

Nepravilna uporaba ovog lijeka može uzrokovati smrt ili ozbiljne nuspojave na srcu.

Pročitajte sve informacije o bolesniku, vodiče za lijekove i upute za upute koje ste dobili. Pitajte svog liječnika ili ljekarnika ako imate bilo kakvih pitanja.

Slijedite sve upute na naljepnici s receptom. Liječnik vam može povremeno promijeniti dozu kako bi bio siguran da ćete postići najbolje rezultate. Ne uzimajte ovaj lijek u većim ili manjim količinama ili dulje nego što je preporučeno.

Amfetamin i dekstroamfetamin mogu stvarati navike. Nikada ne dijelite ovaj lijek s drugom osobom, posebno s osobom koja je u prošlosti imala zlouporabu ili ovisnost o drogama. Prodaja ili poklanjanje ovog lijeka protivno je zakonu.

Možete uzimati amfetamin i dekstroamfetamin s hranom ili bez nje. Najbolje je uzimati ovaj lijek prvo ujutro.

Nemojte drobiti, žvakati, lomiti ili otvarati kapsulu s produljenim oslobađanjem. Progutajte ga cijelog.

Da biste olakšali gutanje, možete otvoriti kapsulu i posipati lijek u žlicu jabučnog umaka. Progutajte odmah bez žvakanja. Smjesu ne čuvajte za kasniju upotrebu.

Tijekom korištenja ovog lijeka, liječnik će vam trebati provjeravati napredak tijekom redovitih posjeta. Puls, krvni tlak, visinu i težinu također će možda trebati često provjeravati.

Amfetamin i dekstroamfetamin mogu uzrokovati neobične rezultate određenim medicinskim pretragama. Obavijestite bilo kojeg liječnika koji vas liječi da koristite ovaj lijek.

Čuvati na sobnoj temperaturi, dalje od vlage, topline i svjetlosti.

Pratite količinu lijeka koji se koristi iz svake nove bočice. Amfetamin i dekstroamfetamin droga su zlouporabe i trebali biste biti svjesni koristi li netko vaš lijek nepravilno ili bez recepta.

Posljednje ažuriranje 15/01/2021

Komentiraj