Kako dobiti erekciju na naredbu

Postoje prilično dva načina. Korištenje dodatka i kroz vaš um.

Vaš penis je krvna žila. Napumpajte više krvi u penis i dobit ćete erekciju. To je sve. Kad pomislite na uzbudljive misli, u krv se ubrizgava više krvi.

Treba vježbati. Puno. Ključ za postizanje tolikog problema je biti opušten i ne biti tjeskoban. Tehnika disanja koja vas može relativno brzo smiriti je udisanje / izdisanje četiri sekunde. Nastavi tako dok se ne smiriš. To će vam omogućiti da se smirite u kratkom vremenskom periodu.

Nakon toga trebate misliti na ono što vas najviše uzbuđuje. To je poprilično tajna trenutnog polaganja računa. Ako ste u nazočnosti privlačne osobe - pogledajte sve atraktivne dijelove te osobe i pustite da se iskonski instinkti pokrenu.

Dodirnite genitalije. Neka vaš penis uspostavi kontakt s osobom. Ako je žena dodirnite njezine grudi, stavite joj penis u noge, uspostavite kontakt s rodnicom i tako dalje. To će vam omogućiti brzu erekciju.

Ako ste sami, jednostavno pomislite na ono najtoplije što vam padne na pamet i usredotočite se na to.

Moć gravitacije iskoristite u svoju korist. Ustani. Dio krvi koji se nalazi u gornjem dijelu tijela teći će prema dolje. To znači da će dio toga ići na vaš penis.

Kombinacija ovih čimbenika trebala bi vam omogućiti erekciju. Najvažniji dio je vaš um. Budite mentalno napaljeni i vaš će ih penis slijediti.

Sljedeća je mogućnost uzimanja dodatka. Nešto što je sigurno i što će vam omogućiti brzu erekciju. Puno je stvari koje možete kupiti putem interneta. Zove se stvar koja mi najbolje odgovara Jelenski rog Velvet Plus. Ovo biste trebali isprobati (slobodno isprobajte i druge stvari, ali ovo mi je pomoglo da super brzo postignem erekciju) ako ste isprobali ono što sam ovdje napisao. Ovo je krajnje utočište.

Nadam se da vam je ovaj odgovor pomogao da učinite ono što trebate da biste postigli erekciju.

Posljednje ažuriranje 13/12/2020

Komentiraj