Kako češnjak pomaže da se poveća penis?

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Prema mom iskustvu u pomaganju muškarcima u rješavanju seksualnih problema, postoje dvije strane problema s veličinom:

 1. Nedostatak veličine penisa zbog slabog problema s erekcijom
 2. Potpuno uspravan penis manji od 5.1 inča duljine ili 4.59 inča opsega
  (prosječna veličina penisa)

Češnjak može pomoći u povećanju protoka krvi što može pomoći u većoj, težoj erekciji ako loš protok krvi uzrokuje problem s veličinom erekcije. Međutim, u većini slučajeva loš protok krvi povezan je s fokusiranjem na pogrešnu tehniku ​​u pogrešno vrijeme i zbunjivanjem mozga što želite. To je često uzrokovano previše pažnje na vašem partneru tijekom predigre ili brigom hoćete li ostati tvrdo ili ne.

Ako je problem u uspravnoj veličini penisa, možete povećati veličinu radeći ovu vježbu za poboljšanje penisa: (ne smije se raditi tijekom seksa!)

 • Savijte penis kao da zaustavljate protok mokraće. Neka bude ugovoreno za brojanje do pet, a zatim opustite stezanje. To je jedan ciklus.
 • Prvi tjedan napravite 10x ciklusa 3x dnevno. Svaki tjedan dodajte još 10 ciklusa (tako da radite 20x ciklusa 3x dnevno u drugom tjednu, itd.).
 • Nastavite dodavati 10 ciklusa tjedno dok ne dosegnete pet tjedana (50x ciklusa 3x dnevno u petom tjednu).
 • Do petog tjedna trebali biste primijetiti određeno poboljšanje u veličini, posebno u opsegu, što je najvažnije.
 • Ova vježba također može vratiti veličinu izgubljenu tijekom godina zbog starosti neiskorištenja (penis se vježba samo tijekom odnosa, a ne samozadovoljavanja).

  Da ponovim, ovu vježbu treba obaviti izvan spolni čin. Vratit će vam snagu, protok krvi i cjelokupno zdravlje penisa, iako je važno napomenuti da i dalje morate riješiti problem fokusiranja ako patite od slabe erekcije (erektilne disfunkcije).

Komentiraj