Kako bih trebao prestati koristiti sagorijevač masti i detoksicirati toksine uzrokovane sagorijevanjem masti i detoksikacijom jetre?

Molimo zaustavite bilo kakve dodatke jer postoji mo magic pilula koja će vam pomoći da izgubite masnoću ili kilograme. Vratite se na svoju uobičajenu rutinu i slijedite korake u nastavku:

Upravljanje tjelesnom težinom kombinacija je prehrane i vježbanja s oko 80% doprinosa koji dolaze od prehrane i ostatka od vježbanja.

Prvo, izračunajte svoj BMR (bazalna metabolička stopa), koji je u osnovi kalorija potrebna za zadovoljavanje vašeg normalnog metabolizma. Molimo posjetite Health Calculator na našoj web stranici kako biste sami izračunali BMR.

Što se tiče prehrane, ograničite unos u smislu kalorija da bude niži od BMR-a. Npr. Ako je vaš BMR recimo 2500 K kalorija, ograničite unos prehrane na oko 2000–2200 K kal.

Unutar toga, pripazite da smanjite zasićene masti i ugljikohidrate, posebno jednostavne ugljikohidrate poput šećera. Umjesto toga usredotočite se na više proteina i vlakana. Ovime bi tijelo bilo lišeno osnovnih izvora energije poput ugljikohidrata i masti te bi bilo prisiljeno iskoristiti uskladištene masti da bi se pretvorilo u energiju i zadovoljilo BMR.

Fizički napor od najmanje 45 minuta tijekom 5 dana u tjednu (to može uključivati ​​trčanje, trčanje, biciklizam itd. Ili trening snage) neophodan je za ubrzavanje metabolizma, a time i sagorijevanja masti. Nadalje, veći fizički napor dovodi do razvoja čiste mišićne mase, koju prikladno podržavaju proteini u vašoj prehrani.

Uzmite nekoliko prirodnih antioksidansa za daljnju pomoć u ovom procesu sagorijevanja masti.

Predložili bismo vam da isprobate Proliva Sport Recovery, koji sadrži 100% izolata proteina sirutke i koncentrate proteina sirutke, koji će vam pomoći u ispunjavanju potrebnih proteina, a pomoći će i u gubitku kilograma.

Posjetite nas za više informacija.

Posljednje ažuriranje 22/12/2020

Komentiraj