Kakav lijek može povećati spolnu izdržljivost za sat vremena?

Mogu razumjeti entuzijazam momaka koji znatiželjno provjeravaju ovu nit u potrazi za čarobnim tabletama koje mogu za nekoliko trenutaka preobraziti njihovu muškost. Nekada davno ni moj suprug nije bio drugačiji i eksperimentirao bi sa svakom drugom tabletom na koju bi naišao. Je li to uspjelo ?? Osim jednog ili dvojice, nitko od njih nije radio, a oni koji su radili, narušili su mu zdravlje na način da je trebalo puno vremena da se vrati u normalu.

Ne razumijem, zašto se dečki toliko izluđuju zbog jačanja seksualne izdržljivosti po svaku cijenu, što može ugroziti njihovo seksualno zdravlje nakon oporavka. Moj je suprug isprobao gotovo sve takve lijekove kojih se netko može sjetiti, i zato sam prilično svjestan kako djeluju i koji su njihovi učinci i nuspojave.

Krenimo od Viagre, koja se smatra jednim od najučinkovitijih sredstava za povišenje izdržljivosti. Ali to je običan mit. Viagra je zapravo pojačivač erekcije, a ne vrijeme ili ejakulacija, a erekciju bez dovoljno vremena ne možemo nazvati izdržljivošću. Moj je suprug pod istim dojmom uzimao te plave tablete samo da bi gledao kako muškost prerano odlazi. Pokušavao je nekoliko dana i nije postigao željene rezultate niti je mogao podnijeti nuspojave. Žalio se na crvenilo, uzrujane bolove u želucu i tijelu koji su trajali 3-4 dana.

Zatim je probao Zoloft, antidepresiv, na prijedlog psihijatra i da, to je djelovalo. Provodili smo više vremena tijekom seksa i voljeli smo ga. Ali to je imalo vlastitih učinaka. Budući da je bio na antidepresivu, a da nije imao depresiju, osjećao je euforiju i povremeno povišenje što je bilo podnošljivo, ali ubrzo je počeo osjećati nuspojave. Počeo je gubiti san, imao je redovite glavobolje i neprestano osjećao mučninu. Morao ga je ispustiti, iako nevoljko.

Zatim je moj suprug stupio u kontakt s liječnikom alternativne medicine. Dao je tjednu dozu, nekakav prah umotan u 7 komada papira. Unutar 2-3 dana nakon upotrebe, na koži se pojavio osip, bez ikakvih rezultata. Odmah je prestao uzimati. Ne kažem da takvi lijekovi ne djeluju, ali moj je suprug trebao temeljito provjeriti vjerodostojnost tog liječnika.

Do sada sam postala oprezna u pokusima svog supruga, ali on je i dalje želio isprobati ulje ili losion koji bi mu mogao povećati vrijeme. Smatrao je da ih je relativno sigurnije pokušati jer su namijenjeni samo vanjskoj primjeni, ali donijeli su još jedan pustoš.

Prvo je probao popularnu marku ulja kako bi povećao vrijeme, zbog čega bi mu penis bio toliko utrnuo da bi izgubio erekciju na pola puta. U strahu da bi to moglo dovesti do problema s erekcijom prestao je to koristiti. Nakon toga isprobao je popularni losion koji je možda prilično dobro djelovao na njega, ali redovita upotreba počela mi je stvarati tako snažno peckanje da sam se morao posavjetovati s ginekologom. Morali smo ga prestati koristiti.

Sad mu više nije bilo mogućnosti. U međuvremenu mi je pričao prijatelj Biljni čaj Asmidev. Njezin ju je suprug koristio posljednja dva mjeseca i bio je izuzetno zadovoljan time. Međutim, nije to bilo momentalno pojačavanje izdržljivosti koje je tražio moj suprug. Rekla sam mužu za ovaj biljni čaj i nakon puno uvjeravanja naručio ga je.

Nikad nije vjerovao ayurvedskim lijekovima, ali nekako ih je redovito koristio na moje inzistiranje. Iskreno govoreći, u početku nije bilo rezultata i bojali smo se da smo potrošili novac s obzirom na visoku cijenu s kojom je došlo. Ali onda, krajem drugog tjedna primijetila sam, moj suprug traje duže i erekcije su mu bile čvršće nego prije. Rekao sam mu i on je također bio iznenađen. Budući da od ovog biljnog čaja nije očekivao ništa, propustio je primijetiti bilo kakve promjene.

Kad smo stigli na kraj mjeseca, on je nastupao kao nikad prije, zapravo bolje nego kad smo se tek vjenčali. I ono najbolje što je bilo, nije bilo nuspojava. Uzima ga i dalje svakodnevno i osiguravam da ga nikad ne propusti. Vidio sam ga kako opasno eksperimentira s trenutnim rezultatima dajući lijekove, stavljajući svoje i svoje zdravlje u opasnost, i smatram se sretnim što se nismo morali suočiti s bilo kakvom neželjenom situacijom.

Nakon što sam vidio učinke različitih vrsta lijekova koji obećavaju brze rezultate, iz svog iskustva mogu vam to reći ne postoji lijek koji to može 'sigurno' povećajte svoju seksualnu izdržljivost u roku od jednog sata. Svi takvi lijekovi dolaze s ozbiljnim nuspojavama koje dugoročno mogu ugroziti vaše seksualno zdravlje. Ako možete imati malo strpljenja, predlažem vam da provjerite Biljni čaj Asmidev jednom, kao što je to uspjelo prilično dobro za nas, a možda i za vas.

Posljednje ažuriranje 20/01/2021

Komentiraj