Jesu li muške tablete za poboljšanje sigurne za upotrebu?

Ovisi o tableti I ovisi o čovjekovom osobnom zdravlju i zdravstvenim problemima.

Muške tablete za poboljšanje seksualni su stimulansi. "Muško poboljšanje" jedna je od onih novih politički "korektnih" riječi.

Seksualni stimulansi ne samo da stimuliraju spolne organe, već i srce. Vrlo poput brzine (amfetamini).

Iako je većina muškaraca koji koriste stimulanse na recept od svog liječnika u redu, postoje neki muškarci koji trpe ozbiljne posljedice. To uključuje srčani udar, moždani udar, sljepoću i smrt. Vidjet ćete one rizike navedene na upozorenju proizvođača upakiranom u kutiju.

Ti rizici rastu kod starijih muškaraca ili muškaraca koji uzimaju druge lijekove za snižavanje krvnog tlaka poput nitrata, koji su često propisani za bolove u prsima.

Za "biljne" stimulanse često se pretpostavlja da su sigurniji. NIJE ISTINA. Nažalost, postoji niz biljnih seksualnih stimulansa koji se mogu kupiti u trgovinama. Kažu "biljni". Nažalost, to je često uvoz. U velikoj dozi mogu biti prekriveni stvarnim lijekovima na recept. Ovi lijekovi nisu navedeni na naljepnicama.

od muškog zdravlja. com 20. studenog 2015 .:

"Za razliku od lijekova na recept ili OTC lijekova, biljne dodatke ne mora prethodno testirati ili odobriti američka Uprava za hranu i lijekove (FDA)."

Posljednje ažuriranje 04/12/2020

Komentiraj