Jesam li pokvario svoju strogu prehranu jedući obrok pržene piletine u restoranu brze hrane? Osjećam se krivim i žalim što sam to učinio. Kako mogu poništiti štetu?

Nagađat ću kad kažete da se osjećate užasno, ne mislite psihološki (znam da će neki ljudi pretući sebe zbog "varalice", iako zvuči kao da to možda radite), ali fizički, kao kod mučnine ?

Vjerojatnije je da vaše tijelo reagira na masnija ulja koja se koriste u pilićima prijateljima, pretpostavljam. Imam sličan problem s pretjerano masnim restoranima s brzom hranom nisam jeo većinu brze hrane (mogu jesti netradicionalnu brzu hranu: bostonska tržnica, podzemna željeznica itd., Ali godinama ne mogu jesti i nemam želju jesti) , a ako sam predugo oko mirisa koje proizvodi, može mi postati jako mučno (učinio je zanimljivim više od jednog putovanja). Ako ga pratite godinu dana, vaše tijelo vjerojatno neugodno reagira

Nije ti trebalo pokvariti prehranu. Jedan loš obrok neće pokvariti godinu dana posla.

Dajte mu vjerojatno dan ili dva i fizički učinci će proći. Samo zabilježite da ste imali takvu reakciju i budite oprezniji što naručite kad prijeđete s dijete sljedeća dijeta (jer gotovo sigurno slijedi sljedeći put, iako će to možda proći i mjeseci nakon toga) budite malo oprezniji što naručite .

Također još jedan savjet: bavite se već dovoljno dugo da biste ga možda trebali početi promatrati više kao promjenu načina života, a manje kao prehranu. Oni su obično uspješniji.

To i započnite s pronalaženjem hrane koja je zdrava za jesti vani kad izađete vani za prijatelje ključ je uspjeha. Očito da vam pržena piletina ne odgovara i s tim će biti faza pokušaja i pogrešaka.

Posljednje ažuriranje 02/12/2020

Komentiraj