Je li ženama zaista stalo do veličine penisa?

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Najbolji odgovor: Ovisi.
Ali, općenito, da (i ne.) (Baš kao i svi odgovori o enigmi ženskog uma haha)

Evo stvar:

Žene obično ne mare i idu do mjere mjerenja člana svog muškarca. Ako pluta vašim brodom, nije nanesena nikakva šteta, sva snaga za vas - ne sudim.

Drugo, imati muškarca s muškarcem koji je „dovoljno velik“ nije vam naklonjen kao mužjak: <2.5% ljudske muške populacije nalazi se u kategoriji „po mogućnosti dovoljno veliko“. Dakle, šanse su, čak i ako se nadala tipu s većim, ako ne bude imala puno susreta, vjerojatno će završiti s "prosjekom" (što je općenito premalo, vidi znanstveni izvor u nastavku ). To je baš poput sklonosti žena visini. Naizgled uvijek žele višeg momka ... Ali, ipak se namire jer svaka dama ne dobije visokog tipa. Ide se pokazati: preferencija ne znači da nema kompromisa. Žene mogu mentalno napraviti kompromis. Općenito, oni * imaju tendenciju biti manje plitki od muškaraca i gledaju mimo fizičkih stvari nego muškarci. I dalje to mogu cijeniti, ali jednostavno prihvatiti ono što im je dato i krenuti dalje. I oni mogu biti impresionirani na emocionalnoj / mozgovnoj strani nego što to muškarci imaju tendenciju (razmislite o tome kako muškarci i žene definiraju varanje: mi fizičke stvari smatramo varanjem, a emocionalne doživljavaju kao varanje, općenito).

Također, postoji ovaj opći konsenzus da njegovo "kretanje u oceanu" nije važno, a ne veličina. A to, preveliko može naštetiti. Neki će dodati, premalen je i loš. A u tim generalizacijama ima istine. Razlog je taj što manji / prosječni momci nisu dovoljno veliki da bi je "krivo udarili" ili prejako tijekom čina te imaju više nego obdarenih momaka jer obdareni momci ne trebaju puno pokušavati jer su veliki pa nikad se ne brinite da naučite poboljšati se ... Ali, čak i ako je to općenito istina, možda ćete ipak završiti s rjeđim slučajem s tipom koji ima "kretanje u oceanu" i vrlo je obdaren.

Također, odgovori nekih žena obično su pristrani jer: Nikad zapravo nisu imale iskustva s obdarenim frajerom. Ponekad, budući da nemaju, gledaju ih s prezirom (kao što djevojka s prezirom gleda drugu ljepšu). Ponekad imaju loša iskustva s obdarenim dečkima pa jednostavno preopćenito. Ponekad misle da su obdareni momci arogantni (i možda su u pravilu u pravu) pa ih lupaju čineći da zvuče loše u polu-do puhane vrste bijede. Ponekad imaju tipa koji je manji i pokušava racionalizirati priču da je bolji od drugog tipa koji je možda veći zbog svog ega / samopoštovanja. Drugi puta neki ne žele biti ocijenjeni plitkim ili lošim ili pretjerano seksualnim ili se jednostavno drže privatno, pa se ponašaju kao da ih toliko ne zanima tip koji je dobro obdaren. Kad pomislite na seksualne igračke, neke žene teže gravitirati ... Ponekad njihova povijest i emocionalna iskustva utječu na njihove sklonosti pa to postaje slučaj od slučaja do slučaja. Dakle, dno: Općenito, uzimajte ženska mišljenja s rezervom.

Zaključak:

Realno, ako premažemo šećer, veličina je bitna. Većina ljudi nije imala iskustva koje bi stvarno mogla znati, jer je malo rjeđe završiti s dobro obdarenim tipom. A, ženska psihologija sve to pomalo zbunjuje (malo su složenije od nas muškaraca općenito).

Mislim da će muškarci koji su voljni brinuti se i voljeti svoju damu nastojati najviše reagirati i prilagoditi se onome što ona želi ... I, ako je dobro obdaren i romantičan te ako kaže da je ljubav "strpljiva ljubav je ljubazna", dama je VRLO blagoslovljena i vjerojatno će imati vrlo dobar seksualni život. Ali, život je puno više od samo toga (premda muškarci to možda ponekad i ne shvate). Pronalaženje ljubavi i mira, na primjer usred potrage i ispitivanja. 7 minuta neba je sjajno, ali ne zaboravite na 9 mjeseci svjedočenja čudu koje se dogodilo unutar žene koje se događa nakon toga.

Bezbožan i sretno!

Izvor: Analitički, imate neko osobno iskustvo i imali ste puno prijateljica i čuli ste mnoga mišljenja. Također, znanost:

Posljednje ažuriranje 22/01/2021

Komentiraj