Je li visina 5’8 “i velika 180 kilograma za djevojčicu od 11 godina?

Da, to je izuzetno veliko za jedanaestogodišnju djevojčicu, ali budući da ovo zvuči kao izmišljeno pitanje, mislim da je pošteno reći je li Amerikanka, u tome nema ništa loše.

Na ljestvici BMI za odrasle vjerujem da je to jako dobro za teritorij s prekomjernom težinom, ali tehnički, iako je odrasla osoba, mislim da bi njezin liječnik krenuo na temelju BMI ljestvice za 11-godišnjakinju. BMI kalkulator za djecu i tinejdžere

Ali stvarno, hoće li se smatrati "prekomjernom težinom" ili "pretilom", nije važno ako je posljednjih 10 godina provela dižući teške utege i koristeći lijekove za poboljšanje performansi. Mnogi elitni bodybuilderi vrlo su snažni i mišićavi, ali vrlo malo tjelesne masnoće. Ako planira postati profesionalna, na dobrom je putu. Samo ne zaboravite koliko je bodybuildera umrlo mlado. Neki od lijekova koje koriste jednostavno nisu toliko zdravi.

Sjetite se da 5 kilograma mišića teži jednako kao i 5 kilograma masti, ali zauzima puno manje prostora. Zauzima li prostor malog automobila ili kamiona?

Posljednje ažuriranje 06/12/2020

Komentiraj