Je li u redu svako jutro piti neprobojnu kavu?

APSOLUTNO!!! ... ali ne cijeli dan!

Ako je to činjenica za mnoge ljude, to je najbolji način za treniranje bilo koje vrste posta. Jutro obično započnem s bp kavom umjesto doručkom. Bp kava jeftina je generička verzija skupe patentirane BP kave. Lako se izrađuje sa žlicom Gheeja, bistrim maslacem i jednom ili dvije žlice omiljenog ulja, poput kokosa.

Teorija kaže da kada se prvi put ujutro probudite, vaše je tijelo na gotovo savršenoj razini hormona da sagorijeva masnoću za gorivo, a ne glukozu, te da ispuštanjem neke malo sagorijevajuće masti s visokim udjelom energije u želudac, umjesto doručka s visokim udjelom ugljikohidrata. žitarica ili peciva, pripremite tijelo za nekoliko sati visokoenergetskog mentalnog rada ili tjelesnih treninga.

Uz malo treninga, većina ljudi, posebno onih koji su već na zdravoj dijeti s visokim udjelom masnoća i ugljikohidratima, lako mogu naučiti postiti do uobičajenog vremena ručka, bez uobičajeno potrebne pauze za kavu i krafne sredinom jutra, pa čak i kada je to potrebno, do kasno ručak u 1 ili 2 sati.

Post se najbolje smatra zdravljem praksa, a ne lijek na recept, jednostavan za sve, cijelo vrijeme takva stvar. Korištenje jutarnje bp kave za produžavanje brzog noćenja s 12 sati na 15 ili više može biti izvrstan način vježbanja u dužim postima.

Zapravo, jednokratni medicinski lijek za sve čak nije dobra ideja ni za koga drugog osim za farmaceutske tvrtke koje uštede MNOGO novca time što većinu lijekova na recept u vrlo malom broju mogu prodati potrošačima koji se jako razlikuju po težini i veličini.

Moja vrlo povoljna iskustva s neprobojnom kavom u posljednjih nekoliko godina vrlo su slična Jessinim u ovom odgovoru: Odgovor Jess Asaro na Da li djeluje neprobojna kava? Je li to legitimno?

Posljednje ažuriranje 15/12/2020

Komentiraj