Je li sigurno za 21-godišnjaka da počne konzumirati ljepotanski kolageni napitak? Moja koža je prilično dosadna i suha, a također počinje pomalo opuštati.

Mnogi od tih pića ili dodataka nisu učinkoviti. Neki su zapravo puni stvari koje su loše za vas. U vašoj dobi ne bi vam trebao biti poticaj kolagena. Ali, ako želite održavati kolagen, koristite sredstva za čišćenje i / ili hidratantne kreme na bazi soje. Također, postoje neki dodaci koji su zapravo učinkoviti za pojačavanje kolagena, ali oni su skupi i trebate ih provjeriti kod stručnjaka o tome koje koristiti. Koristim marku zvanu Osmosis koja mi se jako sviđa. Medicinske je kvalitete, što ne znači da je propisana, već samo znači da se pridržava viših standarda od općih proizvoda. Meni to uspijeva.

Ali ako imate suhu, dosadnu, opuštenu kožu, morate biti sigurni da radite svoju osnovnu rutinu njege kože u 4 koraka. To se može riješiti svega ovoga, uključujući opuštenu kožu. Pazite da unosite i dovoljno kalcija; Kako naše tijelo stari, kalcij se troši, a kosti na licu pomalo se mijenjaju mijenjajući naš izgled. To može dovesti do opuštenosti kože. Opet, stvarno si premlad za ovo.

Ono za što ipak niste premladi je pravilan režim njege kože. Što ranije započnete, to će biti bolji rezultati. Izgledat ćete 30 godina kad budete imali više od 50 godina. Dakle, dobro za vas što ste rano započeli njegu kože.

Napisao sam stvarno detaljno objašnjenje za osnovna 4 koraka koja biste trebali poduzeti za njegu kože, plus dodatne informacije. Priložit ću ga u nastavku ako ga želite pročitati.

Napomena sa strane: Nemojte koristiti mikroiglice kod kuće! Ovo je vrlo rizičan trend. Tako je lako oštetiti vodenu barijeru na taj način i možete sebi nanijeti trajnu štetu. Zaista je najbolje uopće izbjegavati iglice jer to uvijek nosi velik rizik, čak i kad to rade profesionalci. Ali, bez ikakvog treninga, to je stvarno loša ideja. Poguglajte i kladim se da to nikada nećete htjeti učiniti.

Odgovor Stephanie Ozzie na Koji proizvodi ili režim pomažu kod suhe kože na vašem licu?

Posljednje ažuriranje 27/12/2020

Komentiraj