Je li neprobojna kava hranjiv izbor za doručak?

Neprobojna kava sigurno ima prsten. Pretpostavljam da se Dave Asprey pobrinuo za to. Tip koji je promovirao / stvorio neprobojnu prehranu.

To je pokušaj zamjene uobičajenih tradicionalnih dijelova obroka. Koliko je to moguće i vrijedi? Da vidimo.

Cilj neprobojne kave : Djelovati kao zamjena za vaš dnevni doručak . Popijte kavu i spremni ste za polazak.

Rani do sredine šezdesetih (60-ih) i rani do sredine sedamdesetih (70-ih) u zapadnom su svijetu (posebno) vidjeli fenomen brzog života. Da, to su nazvali brzim životom. U osnovi, to je značilo brzo sjebati. To je učinilo većini takozvanih kulturnih ikona. Priznajem da su se pokreti koji su se dogodili učinili za najbolje od kulturnih ustanova. Ali dolazi se do vlastitih interpretacija bilo koje dane ideje. Isto je i s neprobojnom kavom.

U današnje vrijeme to je brzo. Želite li dobiti diplomu? Nabavite to brzo. Želite li uspjeti? Nabavite to brzo. Želiš umrijeti? Pokušat ćemo brz život! To je siguran način da tamo završite. Jedino mjesto gdje vi ili bilo tko ne želite prvi doći je zagrobni život / pakao / raj što god želite.

Dakle, ova kava. Neću tipkati sastojke. Zalijepit ću ih ovdje.

Sastoji se od 2 šalice (470 ml) kave, 2 žlice (28 grama) neslanog maslaca hranjenog travom i 1-2 žlice (15-30 ml) ulja MCT (trigliceridi srednjeg lanca) pomiješane u miješalici.

Pa, možda biste pokušali, samo ako budno pazite na svoje zdravstveno stanje.

U osnovi je puno masnoće. Čitao sam od nutricionističkih savjetnika i trenera za vježbanje. (Bodybuilding.com) Uzimanje masnoće kao prvi obrok priprema vaše tijelo da iskoristi masnoću kao izvor energije za cijeli dan . Iako to ovisi o vlastitom tipu tijela, metabolizmu, dobi, navikama u obroku. Pretpostavimo samo da čini dobro. Isto je i s ovom kavom.

 • Ako imate visoku razinu LDL KOLESTEROLA, ovo nije za vas.
 • Uzimate lijekove za snižavanje razine kolesterola, to nije za vas.
 • Ako imate bilo kakve lijekove koji su inhibitori enzima (CYP2C19) vaše jetre i koji će ometati metabolizam masti, to nije za vas.
 1. Pokušajte ako ste u početku u formi.
 2. To nije prečac do zdravlja.
 3. Ako dobivate odgovarajuće hranjive sastojke za preostala 2 obroka u danu. Pokušajte.
 4. Ako jedete nered, hotel, izbjegavajte domaću hranu, to nije za vas.
 5. Ovoj kavi nedostaje hranjivih sastojaka. Masnoća je glavna komponenta. Gdje su mikrohranjivi sastojci, vitamini, minerali, vlakna, ugljikohidrati? Ako ih imate dovoljno na druga dva obroka u danu. Pokušati.
 6. Tradicionalno NITKO ne smije preskočiti doručak. Kao što sam spomenuo u prvom odgovoru na važnost doručka.
 7. Ako predviđate da ćete ga imati, najbolje bi bilo prvo provjeriti svoje zdravstveno stanje. Posavjetujte se s nutricionistom. Pokušajte.
 8. To definitivno nije način za mršavljenje / dobivanje mišića / ulazak u formu.
 9. Iako mnogi istraživači tvrde da je tajna dugovječnosti manje jesti. "Sirtuini" koje tijelo proizvodi štite ga od oksidativnih oštećenja čime se sprječava uvreda.
 10. Ipak, ideja da je manje jesti dobro za zdravlje previše je pojednostavljena.

Pravi put je srednji put.

Dobro je što ljudi postaju svjesni zdravlja. Prije nego što isprobate bilo kakve "savjete", pobrinite se da točno imate činjenice o svom zdravstvenom stanju.

Neka vaša kava bude jaka, a ponedjeljkom kratka.

Posljednje ažuriranje 29/11/2020

Komentiraj