Je li muškarcu s razvijenim grudima bolje nositi grudnjak?

Ne postoji "bolje" za nošenje grudnjaka koji podržavaju grudi ili ne. Prema autopsijskim studijama, 50% do 70% muškaraca ima rast mliječnih žlijezda. Kad žlijezda počne rasti, može boljeti. Tada, dok se grudi povećavaju na težini, mogu se povećavati i bolovi. Tijekom terapije estrogenom za rak prostate, muškarčeve grudi mogu rasti 7 ili više godina, kako mi kažu. Znam momke sa šalicama do “J” iz više uzroka estrogenske / hormonske terapije za rak osjetljiv na testosteron. Neki nemaju bolove zbog značajnih grudi, a drugi bolove koji počinju u nekim stvarno malim veličinama. Mnogi muškarci nose kompresijske prsluke i slično, vruće i neudobno. Profesionalna oprema može puno utjecati na mene, za one koji boluju. Kao odjevni predmet dizajniran za potporu grudima (i ne moraju biti oni koji ih povećavaju i strše. L Postoje neki dizajnirani za muške linije grudnjaka jer se oblik muških grudi obično razlikuje od ženskog postoji znatno preklapanje.

Od 75,000,000 110,000,000 0.01 do 0.02 99,98 99.99 muškaraca u SAD-u s ginekomastijom, oko XNUMX% do XNUMX% dovoljno je uzrujano zbog uklanjanja ovih dojki da bi im se svake godine kirurški uklanjalo. XNUMX% do XNUMX% nema operaciju, a većina njih samo ignorira grudi i nastavlja svoj život.

Dakle, od tih 75,000,000 110,000,000 XNUMX do XNUMX XNUMX XNUMX muškaraca neki su koji više vole nositi grudnjake radi udobnosti. Ne postoji "bolja" sklonost, radite ono što nositelja čini najsretnijim i najudobnijim. Neki s velikim ili rastućim grudima nose grudnjake, a mnogi ne.

Sada postoji jedna ili više marki grudnjaka posebno dizajniranih za muškarce i izravnavanje bez neugodnosti sportskog grudnjaka ili kompresijskog prsluka.

Muškarci imaju iste bolove u leđima i to uzrokovane velikim grudima kod muškaraca i žena. Grudi također mogu biti bolne godinama rasta. A s trakom od 48 ili 50 inča kakvu imaju mnogi muškarci, D ili DD šalica je volumenom puno masivnija i odgovarajuće teža nego s trakom od 34 inča.

Posljednje ažuriranje 22/01/2021

Komentiraj