Je li loše nositi samo kompresijske kratke hlače?

Kompresijske kratke hlače imaju mjesto i vrijeme; u teretani kada vježbate ili tijekom atletskih pothvata. Izvan toga, kompresijske kratke hlače doista nisu ulaznica za održavanje "nemjerljivih" zdravih.

Bilo koji odjevni predmet koji komprimira ili čvrsto drži vaš penis i skrotum ... eto, rekao sam ... nije u vašem najboljem interesu. Konkretno, vaš skrotum, gdje žive vaši testisi i gdje se proizvode spermiji, mora biti na temperaturi nešto nižoj od tjelesne temperature za optimalnu proizvodnju i zdravlje malih kupača. Mislim, pogledajte se u zrcalo ... kao odmah nakon lijepog vrućeg tuširanja ... možete vidjeti kako vam se mošnja visi dolje i dalje od tijela kad su stvari tople ... i steže se i skuplja kad stvari malo su prohladni; vaš skrotum radi to je prirodna regulacija temperature. Kad vam se mošnja neprestano umotava u nešto poput kompresijskih kratkih hlača .... testisi vam se zagriju, ostanite vrući, a to nije dobro.

Predložio bih vam da se odlučite za boksere ili čak gaćice, a ne za kompresijske kratke hlače; spremite ih za teretanu. Osobno igram slobodno ... idem komandos ... što znači da ne nosim donje rublje. Slobodno kuglanje najbolji je način za održavanje zdravlja vaših reproduktivnih organa ... i stvarno je prilično ugodno. Ali učinite sebi * VELIKU * uslugu i odbacite svakodnevno nošenje kompresijskih kratkih hlača ... vaša će vam mošnja zahvaliti na tome.

Posljednje ažuriranje 29/12/2020

Komentiraj