Je li kolageni proizvod za lice u redu koristiti kao muški tinejdžer (16 godina)?

Proizvodi s kolagenom koji se stavljaju na vašu kožu neučinkoviti su i ne čine ništa. Zašto? Budući da većina krema ili maski koje sadrže kolagen imaju molekule prevelike da ih koža može apsorbirati, pa je jednostavno na vašem licu i ne čini ništa.

Imam dvije maske za lice koje su mi odgovarale i stvarno su jeftine.

  • Maska za lice od kurkume

Pomiješajte kurkumu u prahu i punomasno mlijeko dok ne postane gusta pasta. Nanesite na lice i vrat 20-30 minuta i temeljito operite. (Ovo bi moglo zamrljati vaše ruke i lice, pa to nemojte pokušavati učiniti prije nego što izađete u javnost.)

To sam ja koji nosim masku. Idk zašto sam napravio to lice, to je stara fotografija, ali da. Tako bi to trebalo izgledati.

  • Maska od bentonitne gline

Kupite malo bentonitne gline i pomiješajte s jednakim dijelovima sirovog, nefiltriranog jabučnog octa. To je ono što koristim jer je dostupno u stvarnoj trgovini blizu moje kuće (nisam za online kupnju)

Prilično sam siguran da postoje i druge marke koje prodaju istu stvar pa vi to možete koristiti, ali to je ona koju ja koristim. To je 10 dolara za pola kilograma te stvari na Amazonu, a zapravo vam treba samo žličica za cijelo lice i vrat, tako da traje dugo.

Za to nemojte koristiti metalnu žlicu ili metalnu posudu, jer će izgubiti svoje učinke. Samo glavu gore. 🙂

Da. Sretno.

Posljednje ažuriranje 14/12/2020

Komentiraj