Je li Jelqing stvaran?

Također sam imao uspjeha u jelqingu. Vježbao sam to otprilike 3/4 godine i, čak nekoliko godina kasnije, dobici su bili stabilni. Povećao bih 1 ″ duljine i, 5 ″ opsega. Ne postoje posebne ili dodatne tehnike za fokusiranje na dužinu u odnosu na opseg. Na kraju ćete dobiti oboje. Moji su rezultati uglavnom jelqing industrijski standard od 1 ″ duljine i .5 ″ opsega.

Moj apsolutno najveći problem, međutim, pokušavao sam slijediti smjernice za jelqing "velikih pasa" koji su govorili da je 300-600 jelqa dnevno primjereno. Pokazalo se da je to bio apsolutni bezvrijedni savjet za neke nesigurne frajere na internetu. To me činilo nesigurnim, a u svojoj bih nesigurnosti često postao pohlepan i pretjerivao. Biti pohlepan i pretjerivati ​​je najgora pogreška koju možete učiniti s jelqingom i vaša relativno krhka muškost (doslovno i metaforički.) Ostanite dobro u svojoj zoni ugode, ako uopće osjećate bol, već ste pretjerali i trebat će vam dani ili tjedni da se vaše tijelo popravi. A u međuvremenu ćete izgubiti sve dobitke koje ste stekli. UVIJEK ostanite na sigurnoj strani ili riskirate da izgubite sve za što ste radili do tog trenutka. Otkrio sam da je najbolji način bilo izbrojiti jelke od oko 25-50 (ako bih to radio svakodnevno, 25ish, ako bih to radio jednom ili dva puta tjedno, 50ish); ili prema vremenu mojih sesija - 7–8 minuta imao sam najviše koristi. Ozbiljno. Zvuči škrto, ali čak i minutu više i obično bih počeo osjećati bol i oštre bolove koji pokazuju da sam pretjerao i protratio ne samo tu sesiju, već i sve sesije do nje. Tada bih morao pričekati da se oporavim i krenuti ispočetka.

Također bih želio naglasiti da sam imao niz uređaja. Nitko od njih nije radio. Jedino što je Jelqing djelovalo tijekom godina i potpuno je besplatno. Problem s uređajima je taj što ne možete osjećati točno kako svaka minuta, inkrementalni dio jelq-a utječe na vašeg malog i lako se prilagodite tako da bude točna količina pritiska i poteza za svaki potez, svaku sesiju. To su rješenja za lijene ljude koji se ne žele uložiti pravi napor - poput tableta za mršavljenje, koje nikad ne djeluju.

Posljednje ažuriranje 29/11/2020

Komentiraj