Je li itko ikad uspješno uzgajao kosu nakon gubitka kose ili ćelavosti? Što je to učinilo?

SOK OD LUKA JE KLJUČ !!!

Bok,

Vjerovali ili ne, čak sam se i suočila s brzim opadanjem dlaka prije nekoliko mjeseci kada sam imala samo 22 godine!

Istraživao sam na cijelom internetu, a zatim sam se počeo prijavljivati sok od luka svaki dan bez greške i masirao mi vlasište i ostavljao ga oko 60–90 minuta.

U roku od nekoliko tjedana (3-5 tjedana) sve moje ćelave mrlje počele su vrlo brzo stvarati kosu i sada su se sve vratile. !!!

Odlomak znanost iza toga je da je luk bogat sumporom i da su folikuli dlake potrebni za rast i prehranu - Sumpor a vlasište ga lako upija iz soka od luka!

Luk pomiješan s medom dat će izvanredne rezultate, ali vrlo je iritantan zbog oštrog mirisa luka i ljepljivosti meda.

Osim ovoga, prijavio sam se i Ricinusovo ulje pomiješa se s Maslinovo ulje u jednakom omjeru uz temeljitu masažu i držao je više od 8 sati otprilike dva puta tjedno. Sada mi je kosa puno gušća i jača od korijena.

Ovaj je postupak 100% prirodan i nema nuspojava kao u slučaju lijekova koji također trebaju puno ljudskog strpljenja i vremena.

Savjet: Izbjegavajte što više koristiti kemikalije poput šampona. Koristite ga maksimalno jednom u 10–12 dana (to i radim). Umjesto toga koristite Gram brašno / slanutkovo brašno (Besan), pomiješajte je s vodom i napravite rijetku pastu, a zatim je nanesite na kosu da isperete sok od luka ili ulje.

(Naporan rad i predanost su prijeko potrebni !!!)

Za stvarni dokaz - Pogledajte Youtube video zapise i napravite to sami !!!

!!!!!! Budite mentalno dovoljno jaki da podnesete smrad od soka od luka !!!!!!

🙂 Isprobajte i uvjerite se sami u rezultate i hvala mi kasnije! (:

Edit:

Na internetu sam pročitao neke pogodnosti o uzimanju badem ulje s mlijeko svakodnevno za promicanje rasta dlake i jačanje folikula dlake.

(To je proizvod tvrtke Hamdard), na tržištu postoje i drugi proizvođači

Tako da, uzimam i 5-6 kapi bademovog ulja (Rogan Badam) koja ima slatkast okus s mlijekom svake večeri prije nego što odem spavati. Ako propustim noću, onda ujutro !!

Svi najbolji ljudi!

Posljednje ažuriranje 15/12/2020

Komentiraj