Izmjeravaju li liječnice ili medicinske sestre veličinu penisa za vrijeme liječničkog pregleda?

To se zapravo meni dogodilo, a ne neka izmišljena maštarija. Probudim se nakon operacije bubrega, mora da je bilo brzo jer sam se vratila u područje promatranja ili kako se već zove. Osjećam se prilično dobro, ne baš dezorijentirano Svjestan sam svega što se događa oko mene. Brojim oko 8–9 + medicinskih sestara i sve dijeleći dijelove razgovora u prolazu dok rade. Pitala sam se kako nema šanse da su sve medicinske sestre bile prisutne tom postupku? Tada sam bila previše drogirana da bih osjećala bilo kakvu bol, samo je izlazila petlja i rekla sam sestrama neke neobične stvari, a da toga nisam ni svjesna. Dok sam opet mirno ležao, izgledajući kao da sam ponovno zaspao, ali još uvijek sam budan ležao u onom prostoru za zadržavanje, dok su svi radili svoje poslove oko mene. Bilo je djelića razgovora koje sam doslovno šokirao kad sam ih čuo. Već sam očito znao, ali nisam obrađivao, sinulo mi je da sam bio potpuno izložen svima njima u operacijskoj sali. Morali su držati, povlačiti, bockati i raditi sve te stvari s mojim penisom i ući u rupu ... u toj smrzavajućoj hladnoj sobi. Cijeli fokus bio je usmjeren kroz moje područje uretre. Ništa od toga nije važno, svi su profesionalci. Dvije medicinske sestre s kojima sam razgovarao prije operacije potrošile su puno vremena pazeći na to koliko sam velika (igrala sam koledž nogomet 2 godine i bila sam pro veličine LB visine / težine do trenutka kada sam diplomirala 4 godine prije ovoga, i još uvijek sam imala zadržao puno veličine u tom trenutku ... ali nikada nije postao profesionalac).

Definitivno sam čula komentare o veličini svog paketa, a ne o nečemu što sam zamišljala. Ne šalim se i nije bilo zabune. Ništa nije bilo seksualnog konteksta, samo sam to iskreno rekao. Uglavnom je to radila od 1 medicinske sestre, čula sam kristalno jasno koja je izgledala jako mlado i imala jako glasna usta. Ništa nije rečeno nikakvim jakim tonom ili bilo čime, nisu zvučali kao da im je stalo, a ne kao “OMG je li to vidio”, uglavnom samo brzo, navodeći to kao tehničku stvar ... i onda na sljedeću stvar pri ruci. Jednostavno nisam mogao vjerovati da uopće razgovaraju o tome. Čuo sam kako spominje "neobrezani" i "neće pasti" "u početku ga je jedva uopće bilo da se uhvati da bi ušao ... koža je stalno klizila jer je to sve bilo prilično ..." i rekla " 3 inča “različitim sestrama nekoliko puta ... druga je sestra nešto rekla, a ona je rekla„ ne, ispružena, 3 inča u potpunosti povučena “. Wtf, znači li to uopće da li točno nešto ne razumijem? Što nije smjelo stati? Gotovo sam to izbacio, ali srećom nisam, samo sam igrao mrtav. Trudio sam se da se ne smijem razgovoru, zapravo mi je iz nekog razloga bio smiješan.

Ništa me zapravo zapravo nije smetalo, nije mi bilo neugodno na loš način, možda zato što sam bila toliko drogirana. Ni to me nije uzbudilo ni seksualno uzbudilo. Činilo se nekako intrigantno čuti, pomalo ponižavajuće, ali na gotovo čudno fascinantan način. Nikada nisam doživio ovu tupu vrstu rasprave o sebi i nikome nisam bio izložen na takav neugodan način da se nisam mogao braniti potpuno izniklim hardonom pristojne veličine da se iskupim. Pogotovo izbliza toliko žena u takvoj skupini. Moji su osjećaji bili vrlo čudni i pomiješani oko toga, ali na kraju me uopće nije smetalo. Možda je bilo relevantno i nije bilo puno gore od sirovih primjedbi koje sam dao bez razmišljanja ranije. Pa pretpostavimo da smo izjednačeni, haha.

Posljednje ažuriranje 18/01/2021

Komentiraj