Isprobao sam suptilne savjete i nudio sam vježbanje s njom, ali ipak moja djevojka nekako ne shvaća poantu da je stavljala kilograme. Što je sljedeće?

O ozbiljno, ne mogu vjerovati [dečkima] koji misle da njihove djevojke nemaju pojma koliko su teške. Ili da ih to vjerojatno izluđuje. I dodani stres pritiska g. Judgmentala dodaje mu se, i pretpostavljam da ga ona ne voli i nije velika obožavateljica kad joj se govori da gubi lijepe bodove, jer ste baš toliko plitki.

Što si zamišljala? Da biste se vjenčali na Tahitiju, uživali u medenom mjesecu, imala bi vašu savršenu [dječakovu] bebu i magično se pretvorila u hollywoodsku filmsku zvijezdu za ostatak ove nuklearne obiteljske noćne more? Jeste li vidjeli neke žene s obiteljima? Oni imaju tendenciju da budu veliki i žilavi, možda ne po vašem ukusu.

Od svoje jedanaeste godine znam koliko težim svaki tjedan. Znam svoj BMI, znam hranjive sastojke iz wazua (nekoliko godina bodybuildinga). Anoreksija je zabavna, moj (vrlo debeli) suprug navalio je na mene zbog bolesti nad kojom sam osjećala da nemam kontrolu. To je druga strana. Neke dame zapravo pokušavaju steći tu vrlo opasnu, ponekad i fatalnu bolest, jer misle da su prevelike.

I pogodite odakle to? VAS. Nema ničeg suštinski groznog u medicinskom pogledu od toga da si velik. Vaša je estetika druga stvar.

Uzmite svoj program vježbanja, kritiku, pritisak, uništavanje samopoštovanja mlade žene i navalite na njega.

Posljednje ažuriranje 22/01/2021

Komentiraj