Indija: Koja su najbolja mjesta za kupnju lijekova putem interneta u Indiji?

Prije nego što odgovorim na ovo, htio sam ovo podijeliti. Upravo sam naišao na ovaj novinski članak pijuckajući šalicu čaja jutros.

Vijest me upravo uzrujala! Nema više pogodnosti da se lijekovi od mumije za dijabetes dostavljaju kod kuće! Što je s popustima! Podsjetilo me na iznervirano lice ljekarnika trgovine (blizu mog mjesta) kad sam pitao, "bhaiya mrp pe hi milega kya?"

Panična situacija natjerala me je da istražim svoj dio. I na moje olakšanje, to su bile lažne vijesti. Internetske stranice koje prodaju lijekove zapravo rade sjajan posao. Nadam se da će se mnogi od vas složiti oko toga da su troškovi lijekova u Indiji, uz manje vladinog nadzora, doista muka!

Već prilično dugo naručujem lijekove putem interneta. Dakle, osjećao sam se važnim podijeliti svoje iskustvo. Možete se odlučiti za široku paletu e-ljekarni, kako se same nazivaju, poput Medlife, Netmeds, 1 mg, Justdoc, pharmeasy. Iskreno, isprobao sam svaku i na kraju otkrio što mi najbolje odgovara! I prema mom iskustvu, 1mg tehnologija je najbolja internetska medicinska trgovina u Indiji. Služi za sve svrhe: cijene s popustom, posebne ponude svako malo, zdravstveni planovi (nedavno su predstavljeni plan skrbi za dijabetes), besplatne liječničke konzultacije, laboratorijske pretrage, sastojke ayurvede, zdravstvene članke, informacije o zdravstvenim stanjima i detaljne medicinske podatke. Sadržaj lijeka najbolje odgovara znatiželjnicima poput mene! Aplikacija od 1 mg je tako korisna kad samo želim provjeriti zašto mi je propisan određeni lijek. Druge web stranice također pružaju informacije o lijekovima, poput librata, mreža, itd. Ali, upravo sam na ovo naišao na libratu (Primjene benadrila):

Sirup protiv kašlja za povraćanje? Ozbiljno? A nakon toga samo sam želio znati je li to istina. Dakle, još pretraživanja! Ovaj je od 1 mg:

Nakon toga se za autentične podatke o lijekovima uvijek pozivam samo na 1 mg.

Štoviše, određeni lijekovi zabranjeni su za internetsku prodaju čak i na recept. Najčešći razlog je taj što to može stvoriti navike i strah od zlouporabe. Neke web stranice poput Netmedsa pokazuju da određeni lijek nije dostupan i da oko toga nema drugih informacija. U privitku je snimka zaslona Nedmedsa:

Klikom na glavni sastojak, diazepam:

Ali A sorry mi nije mogao biti dovoljan. Želio sam znati zašto se ne može prodati? Pronašao sam ga u odjeljku stručnih savjeta na stranici od 1 mg.

Svidio mi se njihov način izričitog pokrivanja podataka čak i ako se lijek ne prodaje.

Također, za neke lijekove je potreban hladan okoliš tijekom cijelog tranzita i skladištenja. Jedan od mojih prijatelja naručio je takav lijek i nabavio ga u pakiranju leda. Ova isporuka hladnog lanca u posljednjih milja doista je bila impresivna.

Ako je važan samo popust, možete se odlučiti za bilo koju od mrežnih trgovina lijekovima. Ali, radije odaberite neke pouzdane web stranice na kojima možete dobiti popust kao i autentičnost. Lijekovi nisu bilo koja druga stavka! Biraj mudro.

Posljednje ažuriranje 24/01/2021

Komentiraj