Imam oko 5’7 i 170 godina, je li to dobra težina ili sam pretila?

"Gabriel" donosi nekoliko dobrih bodova. Ako se strogo pridržavate onoga što ste nam rekli i koristite BMI ljestvicu za odrasle, smatrat ćete se prekomjernom težinom. Budući da ne znamo vašu dob ili spol, ako ste dovoljno mladi, moglo bi biti pretilo.

Ali ... pod pretpostavkom da najgore nije ono što želite čuti, izmislimo stvari zbog kojih će zvučati bolje. Recimo da ste nam jednostavno zaboravili reći da ste super podmetnuti steroide i dižete super teško. Tada možemo pretpostaviti da imate dovoljno mišića i izgledate poput Nevjerojatnog Hulka. Zapravo sve ovisi o tome što želite da izmislimo. Čak i ako vas zamislimo sa super niskim postotkom tjelesne masti, kako će to išta promijeniti?

Važno je da ako vam je ugodno gdje se nalazite onda je to u redu s nama. Mislim, ako imate srčani udar, to me neće nimalo utjecati. Ali ako mislite da bi to moglo utjecati na vaše fizičko, mentalno ili emocionalno zdravlje, možda biste htjeli nešto poduzeti po tom pitanju. Naravno, mislim da svi znamo da vas to ne zanima. Pa, opet se pitam, zašto pitate !?

Posljednje ažuriranje 04/12/2020

Komentiraj