Imam kroničnu moždanu maglu, imam anksioznost zbog svega, ne zanima me ništa i imam nisku energiju. Što je ovo i kako se liječim?

Ubija me kad ljudi automatski pređu u depresiju. Take „uzmi neke kemikalije koje je napravio čovjek!“ NE. pronaći KORIJENI UZROK.

Postoje li druge kemijske neravnoteže? Problemi s crijevnim biomima? Pokušajte s fermentiranom hranom i kombučom (pročitajte zdravstvene rizike prije pokušaja i pijte samo jednu injekciju nekoliko puta tjedno). Napravite nekoliko injekcija jabučnog octa nekoliko puta tjedno. Uzimajte 40 milijuna ili više probiotika dnevno tijekom 2 tjedna. vidjeti ima li poboljšanja.

Jeste li često u zatvoru? Ako je to slučaj, uzmite magnezij, 1 tabletu od 250 mg tjedno. Pažljivo - prvih nekoliko dana uzrokovat će proljev dok se vaše tijelo ne prilagodi. Nakon toga uzimajte 2 puta tjedno da se stvari kreću. Prirodan je i jeftin OTC mineral.

Jeste li u kasnim 30-ima ili starijim? Može biti perimenopauza. Prolazim kroz to i imam potpuno iste simptome! Ipak nisam depresivna! Doc može povući FSH da vidi gdje ste.

Svakodnevno isprobajte kompleks vitamina B. Pomoći će s energijom.

Nema brze hrane tijekom 2 tjedna isprobavanja ovih drugih stvari. Lisnato zeleno povrće, malo ugljikohidrata i bez prerađenog mesa poput mesnjaka, hrenovki itd. Dodatno trošite, uzmite organsku hranu. Samo pokušajte 2 tjedna.

Prestanite jesti mliječne proizvode 2 tjedna. Bilo kakvo poboljšanje?

Stvar je u tome što u razvijenim zemljama ne testiramo na bitne nedostatke minerala! Zamolite svog doktora da povuče laboratorije. Uspostavite osnovnu liniju.

Dobivate li dovoljno vitamina D? Bilo od sunca ili dodataka? Isprobajte tablete od bakalara s hranom, tako da nema ukusa. NAČIN se više apsorbira vitamin D i masne kiseline u odnosu na standardne tablete od ribljeg ulja.

Kombiniranje većine ovih stvari trebalo bi pomoći. 2 tjedna izazov i pogledajte hoće li se poboljšati. Ako je tako, polako, svakih nekoliko dana, ponovo uvodite mliječne proizvode, zatim ugljikohidrate, a zatim prerađeno meso. Ako vidite kako se problemi ponovno pojavljuju, prepoznali ste krivca.

Podrazumijeva se, tijekom ovog vremena otpuštajte alkohol.

Ne odustajte. I ne dajte liječniku hipe o depresiji. Naša tijela nam govore da nam nešto nedostaje! Lupanje antidepresiva po njemu je rješenje za zalijepljivanje! Pronađite glavni uzrok!

Posljednje ažuriranje 08/12/2020

Komentiraj