Imam 62 godine i osjećam se kao da više nemam život. Nije me briga što sam živio svoj život i nije me briga hoću li sutra umrijeti. Što nije u redu?

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Neki su ovdje odgovori prilično divlji. Po riječima koje ste odabrali lako je vidjeti da ste očito depresivni. To je sve. Evo u čemu je stvar ... ... normalno je i zdravo da svi prolazimo kroz životne prijelaze i normalno je osjećati tugu zbog starenja. ALI ... .kad postoji prevladavajući osjećaj tjeskobe i straha zbog onoga što proživljavate, onda vas emocionalna bolest može spriječiti u funkcioniranju i jasnom razmišljanju.

Nećete poludjeti i nećete biti slabi ili nesretni. Depresija, emocionalna bolest, uzrokuje još veću bijes povrh onoga što biste normalno osjećali. IT, depresija, čini da vas nije briga, tjera vas da mislite da te misli umiru. Dok ne nađete neko olakšanje, moglo bi se pogoršati. Samoubojstvo kod starijih populacija uspijeva više od većine ostalih dobnih skupina posljednje što sam pročitao. Ali to zapravo niste vi!

Imam 68 godina i mrzim stariti! Starenje je, međutim, samo još jedan stresor one vrste depresije koju imam, nije jedini uzrok. Možda ste samo predisponirani za bolest, a ne da ostarite uzrok tome. Imam depresiju već 25 godina i zbog nje se liječim medicinski i prirodno. Inače danas ne bih bio ovdje. Sve dok ne dobijete stručnu pomoć, NIŠTA vam NITI neće uspjeti ili vam vratiti mladost ili život koji ste nekada imali. Nekako morate duboko kopati i pronaći ono zbog čega se osjećate dobro, zbog čega želite ostati živi, ​​ali ako ste poput mene, ne možete raditi takvo kopanje dok vam glava ne postane bistra i niste toliko emocionalno krhki.

Sve što drugi sugeriraju je lijepo i ispravno, iako neće prodirati kroz zidove jada depresivnog razmišljanja. To je bolest, nije ono što zapravo je ono zbog čega se osjećate ovako. Molim vas, znajte da je to istina. Ako želite ostati u depresiji, i to je u redu, ali mislim da posežete za tim jer tko ste zapravo mrzi osjećati se depresivno. Dakle, zapravo se ne radi o ostarenju ... .to je samo još jedan životni okidač za depresiju. Riječ je o promjeni i nekima je promjena teža od drugih.

Još uvijek učim prihvaćati promjene u svom životu ... moram, jer je to tako kod mene. Depresija kao i sve bolesti prilike su da nas vratimo onakvima kakvi zapravo jesmo kao ljubav, briga, velikodušno ljudsko biće.

Bol je iscrpljujuća, ali ne mora biti tako ekstremna. Postoje neki dobri lijekovi danas i u našoj dobi, zašto ne? Kvaliteta života je za mene puno važnija od bilo kakve rasprave o lijekovima naspram alternativa. Ako ne možete misliti i ne možete ništa učiniti, bilo koja alternativa neće uspjeti ... .oh, možda će uspjeti kratko ... ali depresivna bolest čeka i vratit će se tako IMHO, zašto se ne biste pozabavili depresijom nešto čime se prvo mora upravljati, a zatim isprobati sve alternativne modele zacjeljivanja kad čovjek nije toliko krhak ili nema mentalne energije u spremniku. Svatko od nas mora pronaći svoj put, a jedan put do zdravlja i blagostanja nije bolji od drugog samo zato što tako dobro djeluje nekome drugome. Pronađite svoj vlastiti put u život i Dobro za vas što ste posegnuli za Quorom …….

miran vam blagoslov

Posljednje ažuriranje 14/12/2020

Komentiraj