Imam 22 godine. Mogu li povećati veličinu penisa?

Poznata je samo jedna tehnologija za povećanje veličine penisa, a to je operacija povećanja penisa.

Samo kirurški zahvat može povećati veličinu penisa, što je vrlo bolno, a neuredan proces dolazi do ozbiljnih šansi za nuspojave, a vašoj postojećoj duljini može dodati samo 1 ili 1.5 inča. Imajte na umu da operacija proširenja penisa nije poput dodavanja neke dodatne duljine na penis, ona samo presijeca vaš ligament kako bi otkrila skrivenu duljinu vašeg penisa. Nuspojave su ozbiljnije, vaš penis može izgubiti sposobnost erekcije.

Osim toga, ostali procesi poput vrhnja, pumpi, težine samo su marketinški trik. Vjerujte mi, povećanje penisa skriveni je san svakog muškarca. Ako netko ima odgovor na povećanje veličine penisa, onda bi bio milijarder. Većina muškaraca koji se brinu o veličini penisa su oni prosječne veličine. Erekcijski penis dulji od 3 centimetra u redu je za ugodan seks. Prosječna veličina penisa na svijetu je 5.1 inča. Samo osoba manja od 3 cm erektilne duljine trebala bi razmotriti produljenje penisa.

Najučinkovitiji način produljenja veličine penisa je gubitak kilograma. Većina ljudi s pretilošću ili zakrivljenim trbuhom svjesni su svoje veličine penisa. Gubitak kilograma ili ravan trbuh mogu otkriti punu veličinu vašeg penisa da biste ga u potpunosti iskoristili. Dakle, nemojte vjerovati na tržište, oni su dizajnirani da se poigraju s vašim nesigurnostima.

Posljednje ažuriranje 05/01/2021

Komentiraj