Imaju li žene još uvijek seksualnu želju nakon menopauze?

Ovaj odgovor može sadržavati osjetljive slike. Kliknite sliku da biste je odmaglili.

Nakon menopauze vaše tijelo fiziološki prolazi kroz mnoge promjene.

Nisu sve ovo loše! Kao što su nema više brige oko zatrudnjenja i povećanog samopouzdanja i zrelosti u spavaćoj sobi.

Iako se uobičajeno smatra da se libido kod žena smanjuje nakon menopauze, pa će se stoga i seksualni apetit smanjiti, to je mit! Potreba za intimnošću je vječna.

Istina je da fizički tijelu treba više vremena da krene, ali seksualna želja ostaje.

Dakle, vrijeme je za podmazivanje i ulazak u najbolji seks nakon menopauze;)

Evo nekoliko savjeta kako biste bili sigurni da jeste izvući najviše zadovoljstva iz svog lijepog tijela.

  1. Koristite vibrator! Jedna od nuspojava koja je vrlo česta tijekom menopauze je gubitak cirkulacije krvi u vaginalnom području. Tu dolazi do izražaja vaš omiljeni vibrator. Masažeri s vibracijskom tehnologijom, poput kreščendo, snažni su stimulanti cirkulacije krvi i mogu poboljšati vaš spolni život nakon menopauze. Poboljšana cirkulacija krvi održat će vaše živčane završetke prihvatljivima, a vaginu kao cjelinu u vrhunskom obliku.
  2. Koristite lubrikant! Znamo da nam se razina estrogena smanjuje tijekom menopauze. Jedan od nuspojava ovoga je vaše prirodno podmazivanje vjerojatno će se također smanjiti. U zrelom načinu razmišljanja to podmazivanje morate shvatiti bez ikakvog odraza vaše želje, vaše sposobnosti ili vašeg "prava" da uživate u seksu. Podmazivanje je način na koji vaše tijelo daje prednost korištenju vode u vašem tijelu, a zbog hormonalnih promjena vaše tijelo smatra da vlaga u rodnici nije prioritet.
  3. Vježba je seks vježba! Tjelovježba i dobrobit poboljšat će veze vašeg mozga s tijelom i zaista će utjecati na vaš užitak, opuštanje i odmor, zato budite sigurni da sve potrebne vježbe izvodite iz spavaće sobe i ne zaboravite se odmoriti - treba vam to kad zamagljujete prozore tijekom igre!

Posljednje ažuriranje 17/12/2020

Komentiraj