How long should I take Suboxone to detox?

Mnogi će reći da su 2–4 mjeseca predugačka, ali ako imate ozbiljnih problema s ovisnošću, moglo bi vam pomoći da malo vremena očistite ispod pojasa. Sve dok prelazite s svakodnevnog korištenja opijata na neuporabu, manje iznenadni šok za tijelo i um ovisni o opijatima.

Mogli biste napraviti brže sužavanje koje se sastoji od mjesec dana ... što vas ne bi trebalo dovesti do ovisnosti o podmornici, ali prijelaz na 100% trijezan život na kraju suženja može biti malo previše nagao za neke s ozbiljnijom ovisnošću.

Ako to možete učiniti više od mjesec dana, učinite to. Ali znam za sebe i za mnoge druge da bismo se našli s iglom u naručju otprilike tjedan dana nakon završetka suženja (iako duboko u sebi to ne želimo.)

Gdje kod dvogjesečnog konusnog plana imate postupniji prijelaz u trijezan život ... Pogotovo ako je vaša ovisnost o opijatima duža od godinu dana (kažem to jer što ih duže radite, teže je jednostavno prestati).

To ne znači da je tijekom ovog predloženog 2–4-mjesečnog podkonjišta stalno u velikoj dozi podmornice.

Zapravo samo prvih mjesec dana preporučio bih uzimanje iznad 1-2 mg.

Nakon mjesec dana spustite ga na 1 mg ili manje.

Ako želite zaustaviti sužavanje za dva mjeseca, tijekom tog drugog mjeseca suzite urinu dozu od 1 mg do 0 mg.

Ako smatrate da vam treba više vremena, produžite suženje za otprilike mjesec dana. tako na primjer ovdje biste nakon mjesec dana pali na 1 mg. Zatim do kraja drugog mjeseca spustite na 0,5 mg. zatim do kraja trećeg mjeseca pad na 0,25mg. zatim do kraja četvrtog mjeseca pad na 0mg.

Trenutno to radim nakon mnogih neuspjelih pokušaja žurbe podkonja. Ovaj put odlučio sam dulje rastezati konus i bio sam 3, gotovo 4 mjeseca bez igle. Upravo na kraju mog trećeg mjeseca, trenutno i smanjio sam mrvicu (0,25 mg).

Nadam se da ću biti na 0mg negdje tijekom mog četvrtog mjeseca ovog sužavanja.

Smatram da je ovo vrijeme mojem tijelu omogućilo da se prilagodi bez opijata bolje nego tek nakon mjesec dana.

Godinu i pol dana koristio sam opijate prije nego što sam započeo Sub ... Pokušao sam puno puta napustiti hladnu puretinu na nekoliko tjedana / mjesec.

Ovo sužavanje od 3-4 mjeseca najdulje sam bio bez igle i smatrao bih da je moj najuspješniji pokušaj (nadam se konačni pokušaj) odvikavanja 🙂 Uz to da ne spominjem povlačenje i šape svedeni na minimum ... Pogotovo u usporedbi s mojim prethodnim pokušajima.

Sve što sada moram učiniti je skočiti s 0,25 mg u sljedećih tjedan dana ili prije nego što prijeđe na više od nekoliko mjeseci.

Loša strana ove 2–4-mjesečne u odnosu na 1-mjesečnu brzu konusnu metodu je ovisnost o riziku od sub. No, ovisnost o 0,25 mg supstrata kakvu u suštini trenutno imam trenutno nije toliko loša od onoga što sam radila prije nešto manje od 4 mjeseca ... Aka 50 mg hidromorfona dnevno ili 180 mg morfija dnevno. U usporedbi s tim i opijatima koji dolaze s upotrebom, siguran sam da je u slučaju bavljenja ovisnošću o supstance od 0,25 mg ječam bilo što.

Naravno, izravno iz hladne puretine najbolje je sići s opijata ... ali za mnoge od nas je gotovo nemoguće ostati mjesec dana čist nakon prolaska kroz početno povlačenje.

Podkonus se čisti mjesec dana do nekoliko mjeseci od igala ispod pojasa. Što daje samopouzdanje za nastavak čistog niza. Da ne spominjem, vaš se mozak i tijelo polako prilagođavaju trezvenom životu, a ne iznenada, što se događa tijekom hladne puretine ... Ovaj suddem šok zajedno sa ŠAPAMA ono je što osjećam u početku da mene i mnoge druge pošalje natrag opijatima ...

Suboxone konus koji sam pronašao umanjio je ovaj šok od prilagodbe na potpuno trijezan život tako iznenada.

Nakon dva mjeseca na suženju i čišćenja od punih opijata, nemam čak ni ozbiljne želje za njima, a ako ih imam, mogu ih lako odbaciti kao glupe.

Dok su samo nekoliko tjedana do mjesec dana neupotrebe punih opijata, moje žudnje imale veću moć nada mnom. Ako sve to i gore navedeno ima smisla.

Posljednje ažuriranje 07/01/2021

Komentiraj