How fast can I expect to lose weight at 290 pounds, 40% body fat, and 38% muscle on a ketogenic diet?

Hej Josh,

Neću razgovarati s dijelom pitanja "koliko brzo", a znate zašto? Jer nije važno. Uz ove brojke, držeći se svih dosljednih rutina koje se bave glavnim načelima zdrave prehrane i vježbanja, bit ćete prilično brzo na pravom putu.

Koliko je brzo brzo? Recimo samo da ćete u roku od 6 mjeseci biti prilično zadovoljni sobom i da nećete moći prestati sa svojim novim načinom života!

Gotovo sve što sada radite trebalo bi proizvesti promjenu u tim brojevima.

Također, ne bih nužno preporučio uskakanje u potpuno razvijeni keto u ovoj fazi. I to zato što - kao što sam ranije rekao - možete postići rezultate ako radite puno manje. Ekstremnije metode prehrane ostavio bih za kasnije kad imate sve ispravne navike pod paskom i budete spremni za sljedeću fazu ovog putovanja.

Znajući što sada znam (nakon što sam smršavio 50+ kilograma i dobio 20+ mišića), evo što bih učinio počevši od vaših brojeva:

  • Pijte dovoljno vode dnevno (2,5–3,5 litara).
  • Iz svoje prehrane izbacite SVU prerađenu hranu.
  • Za kontrolu porcija jedite dok glad ne popusti, ali ne dok se ne zasitite.
  • Uravnotežite obroke s dobrim izvorima masti, ugljikohidrata i proteina.
  • Usvojite dnevnu rutinu vježbanja. To bi moglo biti samo 20 minuta hodanja dnevno. Znam da to ne zvuči ništa, ali na početku je držanje navike puno važnije od onoga što radite. Jednom kada uspostavite rutinu, počet ćete je mijenjati, produljivati ​​trajanje i uključivati ​​različite oblike vježbanja.
  • Naspavaj se dovoljno. Mogli biste raditi sve kako treba i ne spavati dovoljno ... i kao rezultat nećete uspjeti.
  • Svakodnevno se vagajte: pomaže vam programirati vaše mentalno stanje da želite izgubiti masnoće. Pomoći će vam da ostanete odgovorni i da vas laserski usredotočite na svoj cilj. Nije važno da će vam težina varirati, a hoće. Ovo je samo svakodnevni podsjetnik zašto se žrtvujete i da vam je važnije od svega na svijetu.

I na kraju, ali ne najmanje važno, budite svjesni krajnjeg cilja: gubitak jarbola i ne gubitak težine.

Slušajte, ovo je izuzetno teško, ali apsolutno izvedivo. Razlog zašto je riječ o industriji vrijednoj milijarde dolara upravo je zato što je sve što je povezano s ljudskim tijelom izuzetno složeno.

To je rečeno, osnove (zabranjivajući bilo kakva specifična zdravstvena stanja) radit će za sve ljude, čak i ako samo čine početni napredak. Dakle, iako je ljudsko tijelo komplicirano, vaše tajno oružje za pobjedu u ovom ratu (a ne u bitci) je stvaranje navika.

Želim vam svu sreću !!!

Posljednje ažuriranje 06/01/2021

Komentiraj