Hoću li smršavjeti ako postim 4 dana i nakon toga pojedem vrlo malo?

Ljudsko je tijelo pametnije nego što mislite 🙂 Ako postite 4 dana, a nakon toga nastavite jesti malo, vaše će tijelo preći iz gladi. U ovom načinu rada vaše će tijelo usporiti metabolizam i nastojat će održavati cjelodnevne funkcije u minimalnim kalorijama. Kako to utječe dugoročno? Objasnit ću ... očito nećete dugo gladovati. Jednog dana vratit ćete se svojoj uobičajenoj prehrani. Ali kako je vaše tijelo već pod šokom, sve što pojedete pohranit će se u obliku masti kao obrambeni mehanizam.

Dobit ćete puno brže nego sada. A ovo je bijedno stanje koje treba proći. Da biste se opet olabavili, morat ćete prvo popraviti metabolizam. To se naziva obrnutom dijetom. Višak morate hraniti tijelom. To znači, veća težina!

Pokušao sam objasniti najjednostavnijim riječima kako biste mogli razumjeti mehanizam. Mršavljenje je spor proces, ali ako ga pravilno slijedite, možete se riješiti nezdravih masnoća i opet biti zdravi. Ne žurite ... pretražujte kalkulator kalorija za održavanje kako biste izračunali kalorije za održavanje. Jedite nešto manje od toga. Redovito vježbajte za dobre rezultate. Zapamtite, ako uspijete staviti malo mišića, to će vam pomoći u gubitku masti više. Samo kardio navika neće puno pomoći. Napokon, zaboravite na post i jedite manje ... pametno je jesti 🙂

Živjeli

Posljednje ažuriranje 08/12/2020

Komentiraj