Hoće li mi laksativi pomoći da prođem test urina?

Mišljenja sam da oni mogu / hoće / mogu pomoći. U prošlosti sam ih koristio jer imam jako spor metabolizam, iako morate biti vrlo, vrlo oprezni koliko ćete uzimati.

Thc i njegovi metaboliti izlučuju se urinom i fecesom. Količina metabolita u tijelu smanjuje se za oko 50% svakih 7 dana ili tako nekako. Iz sjećanja se približno 13 do 35% izlučuje mokraćom, a 35 do 65% fekalijama. VELIKA VELIKA razlika od same upotrebe stare ideje "mokri puno".

Stoga što se više defecirate, izlučivat će se više metabolija, mada opet morate biti vrlo, vrlo oprezni jer sam primijetio da bilo koji otc laksativi jasno navode da se ne smiju redovito uzimati. Našao sam da su najbolja metoda bile dvije šalice soka od suhe šljive obične veličine i NE SMIJETE uzeti više od ovoga. Rezultati su ipak odvratni i vaš je toalet poput forenzičke scene. Ne možete biti daleko od WC. Obično prvo djeluje otprilike 1 i pol sata nakon uzimanja. Možete ići negdje između 1 i 4 puta na dan. Prvi obično pročisti crijeva, a ostatak je sok od suhe šljive. Unesite obilno WC školjku.

Sve Best.be VRLO VRLO PAZLJIVO

Posljednje ažuriranje 23/12/2020

Komentiraj